Hallgassa élőben!
Fotó: driveral.com

Mi lehet a Driveral sikerének titka?

A Driveral Magyarország feltörekvő sofőrállás weboldala. A 2020 augusztusában indult honlap Európa egyik legmodernebb sofőrállásokat gyűjtő weboldala. Vajon mi lehet a sikerének a titka? Minek köszönhető, hogy jelenleg már több ezer regisztrált sofőrrel és több száz regisztrált céggel rendelkezik? Ezeknek a kérdéseknek néztünk utána!

Driveral – Európa legmodernebb sofőrállás weboldala

A Driveral célja, hogy összekösse a fuvarozócégeket a sofőrökkel. Mindemellett szeretne a legnépszerűbbé válni a témában, és úgy tűnik, hogy jó úton jár a cég. A weboldal 2020 augusztusában indult, azóta egyre inkább nő a népszerűsége a fuvarozócégek, illetve a sofőrök körében. Napjainkra elérte a cég a 10 ezer regisztrált sofőrt és a 350 regisztrált fuvarozó céget, valamint már több mint 800 állásjelentkezés történt az oldalon keresztül, és ezek a számok folyamatosan nőnek. A Driveral nemcsak hazánkban van jelen, terjeszkedik Nyugat-Európában is. Ehhez járul hozzá, hogy szolgáltatása már hat nyelven elérhető. Mi lehet a Driveral sikerének titka? Részben az, hogy nem csupán marketingfogás, hogy megkönnyíti a sofőrök számára az álláskeresést, hanem valóban teljesíti a cég az ígéretet. Jelentősen megkönnyíti a fuvarozócégek, valamint a sofőrök egymásra találását. A belföldi sofőrállások mellett nemzetközi lehetőségeket is hirdet. A cég kiemelt figyelmet fordított a weboldaluk fejlesztésére, amelynek eredménye egy jól átlátható, modern és egyszerűen kezelhető online felület lett. Ez nagyban megkönnyíti az álláshirdetések közzétételét a fuvarozó cégek számára, illetve a sofőrállásokra való jelentkezést a sofőrök számára.

Valóban megkönnyíti a fuvarozó cégek és a sofőrök egymásra találását

Mindemellett hozzájárul a Driveral sikeréhez a folyamatos fejlődés, és az új funkciók bevezetése a weboldalon. Jól használható szűrők teszik egyszerűbbé a sofőrök számára az ideális sofőr állás megtalálását. Segítségükkel könnyedén beállíthatóak a szükséges paraméterek. Például beállítható a munkavégzés helye, az elvárt fizetés, a jogosítvány kategóriája, a nyelvi tapasztalat, a munka típusa, a jármű típusa, illetve további jogosítványok és engedélyek is beállíthatóak. Igazán részletes szűrő, amely a megfelelő beállításokat követően biztosan a legideálisabb állásokat listázza az álláskereső számára.

Fotó: driveral.com

Rendkívül hasznos funkció a sofőrök számára, hogy az állásjelentkezés státusza nyomon követhető. Ennek köszönhetően minden döntésről és változásról azonnal tájékoztatást kap a jelentkező. Szintén a hasznos funkciók közé sorolható a beépített chat, amelynek köszönhetően egyszerűen tud kommunikálni egymással a sofőr és az állást meghirdető fuvarozócég. Ráadásul a cégek rengeteg időt, pénzt és energiát megspórolnak a Driveral használatával, hiszen jóval kevesebb munkát kell az ideális sofőr megtalálására fordítaniuk. A regisztrációt és a megfelelő csomag kiválasztását követően egy naponta frissülő sofőradatbázishoz férnek hozzá, amely gyakorlatilag egész Európát lefedi. Ráadásul a Driveral egész napos, 24 órás ügyfélszolgálatot is biztosít a regisztrált fuvarozócégek számára, amely telefonon és online egyaránt elérhető. Az említett funkciók az alapszolgáltatás részét képezik.

Ezek mellett prémiumszolgáltatást is igénybe vehetnek a cégek és a sofőrök egyaránt. A prémiumcsomag részeként a sofőrök például kipróbálhatják az önéletrajz generálásának lehetőségét. A fuvarozócégek a prémiumszolgáltatás keretein belül kiemelt hirdetési lehetőséget kapnak, illetve élhetnek az igazolt partnerség lehetőségével, amelynek köszönhetően növelhető a fuvarozócéggel szerződő sofőrök száma. Összeségében elmondható, hogy a Driveral sikerének titka, hogy valóban megkönnyíti a fuvarozócégek és a sofőrök egymásra találását. Érdemes kipróbálni!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Íme a trükk: így nem reped ki a bejgli!

Hozzászólások

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Hirdetés
A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM
regisztráció szükséges
Mikulás-programok várják a gyerekeket a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton a hétvégén
Modern Art Orchestra / 11 perce
Jazz és kortárs zene köszönti az adventet a Várkert Bazárban
Nagyszerű élményt tartogat a december 5-i este a Várkert Bazárban azoknak, akik szeretik a klasszikus jazzt.
Gyász
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy RÓNAI TIBORNÉ Baunoch Irén kerekegyházi lakos, 88 éves korában elhunyt. Temetése 2021. december 7-én, 14.00 órakor lesz a kerekegyházi katolikus temetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Aki szeretteink szívében él, Az nem hal meg, csak távol van." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MODOK IMRÉNÉ Blaskó Jolán kecskeméti lakos, életének 88. évében szíve örökre megszűnt dobogni. Búcsúztatása 2021. december 6-án, 9.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemető szóróparcellájánál. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
"A múltba visszanézve valami fáj, valakit keresünk, aki nincs már. Nélküled szomorú, üres a házunk, még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." MADÁCSI FERENC halálának 10. évfordulójára és közelgő névnapján szeretettel emlékezünk. Szerető családja.
Köszönetet mondunk azoknak, akik JUHÁSZ ISTVÁNNÉ Rózsika néni temetésén részt vettek. Hálás szívvel köszönjük a Ballószögi Aranykor Időskorúak Otthona összes dolgozójának, Klári néninek, a három egyházi felekezetet képviselő lelkipásztoroknak áldozatos, szeretetteljes gondoskodó munkáját. Az Ő tevékenységeik következtében vált a Mama utolsó két éve lelkileg kiegyensúlyozottabbá, szebbé, jobbá, komfortosabbá. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZENTESINÉ TÓTH MAGDOLNA katonatelepi lakos életének 72. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatását 2021. december 2-án 14.00 órakor a Kecskeméti Köztemetőben tartjuk. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatom mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BERKI ISTVÁNNÉ Juhász Olga Irén kecskeméti lakos, 83 éves korában csendesen elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. december 2-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzését kérem. A gyászoló lánya.
Mélységes fájdalommal, de a feltámadás tudatában megnyugodva közlöm mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BÍRÓ PÁLNÉ Fekete Mária kecskeméti lakos, életének 85. évében, 2021. november 19-én hosszú súlyos betegségben elhunyt. Drága feleségem temetése 2021. december 1-jén, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben, Jehova Tanúi szertartás szerint. Szomorú férje.
Fájó szívvel és megrendülten tudatjuk mindazokkal, akik szerették és ismerték, hogy SÁROSI-SÁGI BERNADETT 43 éves korában, rövid, súlyos betegség következtében elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. december 3-án, 13.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. A gyászoló család.
"A lélek mikor búcsúzva bontja szárnyait, visz magával a földről valamit, eszmét melyet világra ő hozott, virágot melyet ő virágoztatott... ...S ahol ösvénnyel vár az égi rét, zenét hallok majd, felséges zenét. Barátom, aki már előre ment, azt a zenét rég hallja odafenn..." (Áprily Lajos) Mély fájdalommal tudatjuk, hogy K. SZABÓ IMRE 2021. november 10-én életének 94. évében elhunyt. Felejthetetlen halottunk földi maradványait 2021. november 30-án, kedden, 14.00 órakor az orgoványi temetőben, a római katolikus vallás szertartása szerint helyeztetjük örök nyugalomra. Az engesztelő szentmise áldozatot, az orgoványi katolikus templomban, 2021. november 30-án, 15.00 órakor mutatjuk be. Drága emléke szívünkben él! A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy BÁLINT FERENC városföldi lakos, 80 éves korában, 2021. november 15-én váratlanul elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztása 2021. december 1-jén, 15.00 órakor lesz a városföldi temetőben. Minden külön értesítés helyett. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson részt vesznek, fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy GÓHÉR BÉLA ISTVÁNNÉ Sallai Ilona elhunyt, életének 93. évében. Drága szerettünket szűk családi körben eltemettük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MÉSZÁROS JÓZSEF JÁNOS életének 85. évében hosszú betegség után elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2021. november 29-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
"A jó harcot megharcoltam, a pályát végigfutottam, a hitemet megtartottam." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal akik ismerték és szerették, hogy GÁL JÓZSEFNÉ Borbély Zsuzsanna kecskeméti lakos, 90 éves korában szíve örökre megszűnt dobogni. Temetése 2021. november 30-án, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik. A gyászoló család.
"Nem ezt akartam, nem így akartam, szerettem volna még élni, de a halál könyörtelen volt, el kellett menni. Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj ha látom könnyetek. Ha rólam szóltok mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MARTON JÓZSEFNÉ Bunyik Róza kecskeméti lakos, 81 éves korában elhunyt. Temetése 2021. november 29-én, 9.00 órakor lesz a kecskeméti Református Temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BASKI ANTAL kerekegyházi lakos, 80 éves korában elhunyt. Temetése 2021. november 26-án, 15.00 órakor lesz a kerekegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy szeretett Édesanyánk, Nagymamánk, Anyósunk DUDÁS TIBORNÉ Kalics Mária szíve, 2021. november 22-én, 82 éves korában megszűnt dobogni. Drága szerettünket 2021. november 30-án, 11.45 órakor temetjük a kecskeméti Köztemetőben. Tudjuk hogy mindenki osztozik a fájdalmunkban, de kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését. A gyászoló család.
"Nélküled szomorú, üres a házunk még most sem hisszük el, hogy hiába várunk." MÉNKŰ FERENC halálának 1. évfordulójára. Szerető családja.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BÖRÖNTE PÁLNÉ Adamik Éva kecskeméti lakos, életének 90. évében súlyos betegségben elhunyt. Temetése 2021. november 29-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"A szíved nem fáj a miénk vérzik, a fájdalmat az élők érzik." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy RAUSCHER ANTALNÉ Fazekas Ilona kecskeméti lakos, 81 éves korában elhunyt. Temetése 2021. november 25-én, 9.45 órakor lesz a hetényegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük! A gyászoló család.
"Annyira akartam élni, betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben élhetek." Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy BERA MIHÁLY kecskeméti lakos, 78 éves korában elhunyt. Búcsúztatása 2021. november 25-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
ostobaságnak tartja / 16 perce
Egyből eltörölné a gyermekvédelmi törvényt a baloldal jelöltje
kiskunhalas / 21 perce
Meglopta, kifosztotta, kirabolta és meg is verte az idős férfit
Hraskó István
Digitális ugródeszka / 25 perce
Itt is pályázhatnak a hátrányos helyzetű települések iskolái
megtisztelő bizalom / 38 perce
Szabó Tünde bekerült a WADA alapító tanácsába
kék hírek / 38 perce
Több embert is őrizetbe vettek kedden a Bács-Kiskun megyei rendőrök
baon.hu
Bangkok / 40 perce
Huszonkét magyar versenyző vesz részt a muaythai-világbajnokságon