Baon podcast

2024.04.24. 20:10

Rendőrségi nyíltnappal és kínai körutazással várja Kecskemét az érdeklődőket – podcast

Kecskeméten ezen a héten is színes programok várják az érdeklődőket.

Orosz Fanni Flóra
  • Szeretne többet megtudni az ipari (és nem csak ipari) robotokról? Érdekli, hogy mi köze a lézernek a szépségiparhoz? Megismerné, hogyan születnek a kedvenc telefonos applikációi? Akkor önnek a Neumann János Egyetem csütörtöki Lányok napja című programja biztosan érdekes lesz. 9 órától kerekasztal beszélgetésekkel és izgalmas programokkal várják az érdeklődőket.
program, ajánló, előadás
Forrás: MW / archív-felvétel
  • Rendőrségi nyílt napot tartanak április 25-én, csütörtökön a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőrkapitányságon. Az érdeklődőket 11 és 14 óra között várják a rendőrkapitányság udvarán és a Batthyány utcai épület előtti díszburkolaton. A bűn- és balesetmegelőzési programok mellett lesz rendőrkutyás bemutató is. A résztvevők kipróbálhatják a biztonsági öv szimulátort és láthatnak járműtechnikai-, fegyver-, és nyomszakértői bemutatókat is.
  • Pénteken rendezik meg a Kecskemét és Térsége Turisztikai Kiállítást a Tourinform Iroda környékén Kecskeméten. Az esemény célja, hogy az érdeklődők megismerjék Kecskemét és térsége szolgáltatóit, éttermeit, szálláshelyeit és szabadidős programkínálatait, valamint hozzájáruljon a térség turizmusának fellendítéséhez. 
  • Kétszáz éves történetek a régi Kecskemétről címmel tart előadást Székelyné Kőrösi Ilona etnográfus 2024. április 26. (péntek) 14.00 órakor a Hírös Agórában. Az eseményen megtörténik a Toldy Ferenc díjra jelöltek bemutatása és a honismereti programok ismertetése valamint.

További programok az alábbi felvételen: 

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában