Hirdetés

2024.04.25. 23:55

Idén is lesz majális a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

A kecskeméti majális generációk óta egyet jelent a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megrendezett május 1-i családi programkavalkáddal. Nem lesz másképp idén sem: május 1-én már délelőttől szeretettel várja a szervező Hírös Sport Nonprofit Kft. a vendégeket Kecskemét kedvenc szabadtéri területén, ahol minden korosztály számára színes programokkal készülnek.

PR cikk

10 órakor Májusfa állítással indul a programok sora, majd a Kecskemét Táncegyüttes adja elő alkalomhoz illő, autentikus májustáncát. 10.45-kor az Apacuka zenekar lép fel, majd 11.30 és 14 óra között DJ Pénzes gondoskodik a rendezvény jó hangulatáról. Közben 11.40-kor a TST látványos táncfellépését tekinthetik meg a kilátogatók. 14 órakor az igényes és modern rockzene képviselője, a kecskeméti Nova Prospect ad koncertet. 15 órakor a gyermekek legnagyobb örömére óriás bábszín következik. 17 órakor ismét a zenéé a főszerep, amikor a Trend killerz lép színpadra, majd 18.30 ismét a TST mutatja be egyedi koreográfiáját. Az este is tartogat meglepetéseket, ugyanis a legendás Beatrice koncertezik, a színes programfüzér méltó zárásaként.

 

A főprogramok mellett számos vidám kísérőprogram várja a látogatókat. Lesz gyerekzsibongó, vidámpark, óriás buborékfújás, óriás játékpark, és festék bombás darts. Mint minden majális Kecskeméten, az idei is kínál majd gasztronómiai élményt a vendéglátósok jóvoltából. Természetesen az árusok sem maradhatnak el, illetve a Magyar Honvédség bemutatóját is láthatják a vendégek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában