Futsal

2023.01.16. 15:08

A DEAC vendégei lesznek a kecskemétiek a kupában

Zajlik az élet az SG Kecskemétnél, hiszen egy játékos elhagyta a „kék oroszlánokat”, míg hétfőn az is eldőlt, hogy ki ellen folytathatja a Magyar Kupában. 

Nyitray András

Fotó: shutterstock.com /illusztráció

Mint azt korábban megírtuk, hétvégén jelentette be a klub, hogy távozott a csapattól Sánta Attila, aki még tavaly nyáron érkezett Újpestről. A 30 esztendős játékos 17 meccsen lépett pályára kecskeméti mezben, viszont a téli átigazolási időszakban a Nyírbátor kereste meg a ScoreGoal-t, hogy soraikban szeretnék tudni a játékost. A klubvezetés a játékossal egyeztetve megállapodott a csapatcserében. 

Hétfőn tartották meg a Magyar Kupa sorsolását az MLSZ-ben, ahol a legjobb nyolc már a tét. A kecskemétiek a 3. fordulóban a DEAC vendégei lesznek majd február közepén.

A magyar válogatott eközben Porecben vett részt egy barátságos nemzetközi tornán, melyen a záró napon 6–0-ra verte Grönlandot, így az északiak mellett a bosnyákokat és a románokat is megelőzve zárt az élen. A keret tagja volt Bencsik Roland és Biró Attila is, román színekben Mánya Szabolcs és Hadnagy István bizonyíthatott a kecskemétiek közül.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában