Labdarúgás

2024.04.21. 08:00

Kiesési rangadót vív Cegléden a „kis” KTE

Az NB III. dél-keleti csoportjában élesedik a végjáték, egyre kevesebb forduló maradt hátra, a Kecskeméti TE II. pedig továbbra is a kiesés ellen küzd. A lila-fehér fiatalok a sereghajtó Ceglédhez látogatnak a 25. fordulóban.

Nyitray András

Virágh Ferenc együttese két olyan mérkőzésen van túl, melyen a győzelemhez is közel állt, ám ez végül ponttal sem párosult. 

Küzdelmes mérkőzés vár a kecskeméti fiatalokra
Fotó: Nyitray András

Legutóbb a Hódmezővásárhely ellen helyzetek sorát dolgozták ki a fiatalok, de végül mégis a vendégek nyertek 2-1-re. A „kis” KTE a nagyon szoros alsóházban továbbra is a 13. helyen áll, ami még nem biztosít automatikus bennmaradást, így nagyon kellenek a pontok. Ezt a sereghajtó Cegléd ellen kellene tovább gyűjtögetni, hiszen a CVSE eddig csupán tíz pontot szerzett a bajnokságban. 

Ősszel otthon nyerni tudott a Kecskemét, akkor 3-0 lett a végeredmény. A Cegléd tavasszal csupán egy pontot szerzett, legutóbb a Monortól kapott ki 4-1-re. 

– Nagyon nehéz mérkőzés lesz ez, a csapaton belül is óvva intettem mindenkit attól, hogy máshogy gondolkodjon a találkozó kapcsán. Nekünk viszont mindenáron pontokat kell szereznünk, hogy a célunkat elérjük, nem később, hanem már most – mondta Virágh Ferenc, a Kecskeméti TE II. vezetőedzője a meccs előtt. 

A Ceglédi VSE–Kecskeméti TE II. mérkőzés vasárnap 17 órakor kezdődik a ceglédi Zsengellér Gyula Sportcentrumban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában