labdarúgás

2021.11.07. 19:24

Győzelmével fellépett a dobogóra a Kalocsa

A hétvégén a 12. forduló mérkőzéseit vívták meg a csapatok a megyei első osztályú bajnokságban. Vasárnapra három mérkőzés maradt. A Soltvadkert döntetlenre végzett hazai pályán a Bácsalmással szemben, a Kalocsa és a Kiskőrös viszont behúzta a hazai meccsét. Akárcsak a Csólyospálos a megye kettő Északi csoportjában pótolt mérkőzésen a Lakitelek vendéglátójaként.

Vincze Miklós

Fotó: Pozsgai Ákos / archív felvétel

Megyei I. osztály

Soltvadkerti TE – Bácsalmási PVSE 2–2 (0–1)

Soltvadkert, 100 néző, vezette: Dévényi Balázs (Bíró Zsolt, Kveták Vilmos)

STE: Eifert – Frei, Supka, Fék, László, Hegedűs, Katona, Gémesi, Bashiri, Tóth (Lévai 73.p), Dulai. Edző: Újvári Gábor

Bácsalmás: Koncsok – Mácsai, Szabó, Lipták, Benkő, Velez, Cs. Tóth (Horváth 78.p), Zsoldos, Barth, Dalibor, Nagy. Edző: Teslic Igor

Gól: Dulai a 48., Gémesi az 52., ill. Mácsai a 32., Dalibor a 89. percben.

Sárga lap: Tóth 60., László 90. ill. Cs. Tóth 56., Barth 62., Kocsok 68., Mácsai 83. perc.

Ujvári Gábor: – Ma is megvoltak a lehetőségeink, amelyek szinte mindig megvannak. Sajnálom, hogy nem tudtuk kihasználni megfelelően a lehetőségeinket. Akaratban nem volt hiány, azonban a kapu előtt ismét határozatlanok voltunk. Pozitív, ahogy megfordítottuk a találkozót, azonban szomorú, hogy nem tudtuk eldönteni azt. Egy mérkőzésünk maradt, ahol mindenféleképpen győzni szeretnénk, mint ahogy mindig. Gratulálunk a Bácsalmásnak és további sok sikert kívánunk nekik.

Teslic Igor: – Két ellentétes félidőt játszottunk. Az elsőben, aki látta a mérkőzést, az meggyőződhetett róla, hogy azt történt a pályán, amit mi akartunk. Aztán egy rövidzárlat után kaptunk két gyors gólt. Ezután kinyíltunk, ekkor a hazai csapatnak akadtak lehetőségeik. Miután ezek kimaradtak az utolsó percben egy szép góllal vissza tudtunk jönni a meccsbe. Nem vagyok elégedett, hiszen zsinórban ez a 4. döntetlenünk. A probléma okát hetek óta keressük. Remélem, előbb vagy utóbb megtaláljuk.

Kalocsai FC–Akasztó FC 4–2 (1–0)

Kalocsa, 200 néző, vezette: Bálint Dániel (Vida Sándor, Kis Máté)

Kalocsa: Vatai – Rideg, Knap, Matos (Pandúr T. 85.) , Nagy (Szabó V. 73.) , Farkas, Kerekes K., Boldizsár (Tamás 73.) Tóth, Szalánczi (Rábóczki 73.), Rakiás (Kiss D. 59.). Edző: Kohány Balázs.

Akasztó: Németh Zs. – Csorba, Dobosi, Szabó Sz. (Szabó 55.), Kerekes M. (Németh T. 83.), Szabó Zs., Juhász, Vincze (Pandur D. 59.), Pallai, Bányai (Bajusz 59.), Márki. Edző: Szrenkó István.

Gól: Kerekes K. a 32., 63., 90, Tóth a 90., ill. Szabó Zs. az 53., Szabó Sz. a 68. percben.

Sárga lap: Nagy 27., Tóth 83., Rakiás 24., Tamás 79., ill. Kerekes M. 18., Palla 82., Bányai 46., Márki 87., Bajusz 65. perc.

Kohány Balázs: – Nehéz mérkőzésre számítottunk mert nem tévesztett meg bennünket az Akasztó gyengébb sorozata. Tudtuk, hogy egy jó csapat érkezik hozzánk. A mérkőzés nagyon küzdelmesnek bizonyult, mi több, nem is játszottunk jól az utóbbi hetekhez képest. Ennek ellenére örülök, hogy sikerült begyűjtenünk a három pontot, gratulálok a csapatnak.

Judák László, az Akasztó technikai vezetője: – Nem tudtunk kilábalni a vereségsorozatból. A mérkőzésen egyenrangú ellenfelek voltunk, ám kaptunk egy tizenegyest, ami vissza vetette a csapatot. Nehéz kimászni a gödörből, de megyünk tovább. Még egy mérkőzés van, reméljük, hogy sikerrel járunk.

Kiskőrösi LC–Lajosmizsei VLC 2-0 (1-0)

Kiskunmajsa, vezette: Tóth Csaba (Minda Róbert, Tasnádi Dávid Miklós)

Kiskőrös: Paunovic – Karf(Filus 46.), Dunai, Salami, Nagy A., Mihály, Tóth(Pecznyik 91.), Vajda, Amin (Szedmák 68., Barkóczi, Pintyi. Edző: Füleki Antal.

Lajosmizse: Lord-Rákóczi (Dóka91.), Fekete, Orlov (Palotai 65.), Borsos, Halasi, Tarnoczki, Kiss L., Ulicska (Menich 73.), Rapi, Kovács J. Játékos-edző : Árva Zsolt.

Gólok: Nagy A. a 25., Szedmák a 93. percben.

Sárga lap: Tarnoczki 9., Fekete A. 50., Szedmák 77., Palotai 79., Árva 82. perc.

Füleki Antal: – Tudtuk, hogy egy egységes, stabil csapat ellen fogunk játszani. De az első játékrészben meg tudtuk szerezni a vezetést egy szélső akcióval, egy fejes góllal. A második félidőben, több ziccert hibázott a Lajosmizse, a kapusunk többször is a helyén volt, egyszer a kapufa is segített. Később összekaptuk magunkat és több helyzetet dolgoztunk ki, sajnos mi sem tudtuk gólra váltani őket. A végén a döntő találatot is be tudtuk vinni.

Árva Zsolt: – Nem vagyok elégedett az eredménnyel, amit elterveztünk csak részben tudtuk megvalósulni. A tervünk az egy pont megszerzése volt. Az első félidőben hátrányba kerültünk. A szünetben átbeszéltük, hogy mit kell játszanunk ahhoz hogy elérjük a célunkat. Sorra alakítottunk ki a százszázalékos ziccereket, de vagy a kapus, vagy a kapufa meggátolt minket a gólszerzésben.

Megye II. Északi csoport

Csólyospálos–Lakiteleki TE 1–0 (1–0)

Csólyospálos, 110 néző, vezette: Borbényi Miklós (Herceg Tamás, Hegedűs Iván)

Csólyospálos: Elekes – Kertész (Á. Furus 68.), Novikov (Harkai 78.), Gera, Zádori, Maróti, Kardos (Tóth D. 46.), Szabó B. (Telek 46.), Engi, Marton, Judák. Játékos-edző: Á. Furus Gergő

Lakitelek: Petyarity – Kovács M., Kasza, Tombácz, Csikós, Tamás (Parádi 70.), Magyar, Tamásy K., Kovács L., Vojtovics, Tamásy R. Edző: Verebélyi Gábor

Gól: Maróti a 41. percben.

Sárga lap: Kovács L. 90. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában