labdarúgás - Magyar Kupa

2019.09.27. 20:15

Megkapta kupaellenfelét a Kécske és a KTE

A Magyar Labdarúgó Szövetségben péntek délután sorsolták ki a Magyar Kupa 7. fordulójának a párosítását. A Tiszakécske a Kaposvári Rákóczit, a Kecskeméti TE a Lipót csapatát kapta. Mindkét gárda hazai pályán játssza a találkozót.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

Fotó: Illusztráció

Péntek délután megkapta az ellenfelét a két, még versenyben lévő Bács-Kiskun megyei csapat. A Duna Aszfalt Tiszakécske LC azt az NB I.-es Kaposvári Rákóczit kapta, aki a 6. fordulóban a Soltvadkertet búcsúztatta. A Kecskeméti TE ugyan vele azonos osztályban szereplő csapatot kapott, a sorsolás azonban a lila-fehéreknek kedvezett, hiszen ők játszhatnak hazai pályán a Lipót ellen. A Lipót egyébként egyáltalán nem ismeretlen a kecskemétiek számára, hiszen tavaly éppen a Lipót Pékség SE búcsúztatta a KTE-t a Magyar Kupa küzdelmeitől. A Lipót tavaly még megye egyes csapatként vitézkedett, ősz óta viszont már az NB III.-ban szerepelnek. A Magyar Kupa 7 fordulójának a mérkőzéseit október 30-án vívják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában