kosárlabda

2018.09.14. 15:07

Nemzetközi kosártorna lesz Félegyházán

Szeptember 14-én és 15-én immár negyedik alkalommal rendezik meg a Félegyházi Pékség Kupát a Kiskunfélegyházi Városi Sportcsarnokban, amelyen a KTE-Duna Aszfalt első osztályú férficsapata is részt vesz.

Vincze Miklós

– Ha minden jól megy, ez lesz az első két olyan mérkőzés, amelyen a teljes csapattal tudunk kiállni – nyilatkozta lapunknak Forray Gábor, a kecskeméti kosarasok trénere. – Ez jó, hiszen két és fél hét múlva már kezdődik a bajnokság. A felkészülésünk hasznos állomása ez, kihasználjuk az alkalmat a különböző taktikai elemek élesben való gyakorlására. Ma egy agresszív, szervezett, erős Szabadka lesz az ellenfelünk. Én kimondottan szeretem az ilyen mérkőzéseket, mert az ilyen meccseken nem lehet nem odafigyelni, vagy félgőzzel menni, mert abban a pillanatban büntet az ellenfél. Remélem, hogy holnap a román csapattal találkozunk, hiszen az is egy erős, komoly büdzsével rendelkező gárda, hét légiósuk van. De erős együttesekkel szemben mutatkozik meg a csapat karak­tere, ilyenkor lehet feltérképezni a hibákat. Biztos vagyok benne, hogy sokat tudunk profitálni ezekből a meccsekből.

A vasárnapi U12-es tornának köszönhetően az idén háromnaposra nyúló rendezvény keretében a hét év után újjáalakult Kiskunfélegyházi Kosárlabda Club NB II.-es felnőttcsapata is pályára lép, szombat délután.

A program. Péntek, 16.30: BC Timisoara–Szedeák; 18.45: KTE Duna-Aszfalt–Spartak Subotica.

Szombat, 14.30: férfi Hepp-­kupa: Kiskunfélegyházi KC–Gyulai Color; 16.45: mérkőzés a 3. helyért; 19.00: a torna

döntője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában