Futás

2023.12.13. 12:42

Óév búcsúztató futást tartanak Kecskeméten

A hagyományokhoz híven ebben az évben is megrendezi a Boróka Szabadidősport Egyesület az óév búcsúztató Szilveszteri Futását, a Benkó Zoltán Szabadidő Központban.

Szentirmay Tamás

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

A legelszántabbak három kört, hat kilométert, a kevésbé elszántak két kört, négy kilométert, a kicsik, és azok, akik csak jövőre lesznek elszántak egy kört, két kilométert futhatnak.

Nevezni december 31-én én 9,30 és 10,30 között lehet a versenyközpontban: Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (Kecskemét, Nyíri u. 73.) aulájában lehet. A két kilométeres futam 10.45-kor indul, a másik kettő 11 órakor.

Minden célba érkezőnek forró teát, müzli szeletet és narancsot biztosítanak a szervezők, valamint (majdnem) minden résztvevőnek nyereményt a tombolán. A versenyt az időjárási körülményektől függetlenül megrendezik. Eredményhirdetés és tombolahúzás az „Év Utolsó Célba Érkező Kecskeméti Amatőr Futója 2023-ban” kitüntető címet kiérdemlő társuk fogadása után, de még mindenképpen ebben az esztendőben tartják, a versenyközpont aulájában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában