labdarúgás / galériával

2021.07.12. 08:19

Barátságos meccset vívtak Bácsborsódon

Igazi baráti és barátságos mérkőzést játszott egymással vasárnap este a Bácsborsód és a Dunagyöngye SK. A két csapat szezonindító találkozóját nagy fölénnyel a hazai csapat nyerte.

Vincze Miklós

Változás bőven akad mindkét egyesület háza táján. Bácsorsódon, amely továbbra is a megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában szerepel, a sok távozó miatt keresik egyelőre a megfelelő keretet, igyekeznek a távozókat pótolni, továbbra is Varga Zsolt edző vezetésével – segítője Szöllősi Viktor –, a változatlanul a Szombati József vezette Dunagyöngye pedig a megye kettes évek után ősztől a megye háromba nevezett, miután megszüntette a második csapatát.

Nem is annyira felkészülési mérkőzés volt ez, hiszen nagyon sok hiányzó volt mind a két oldalon, inkább szimbolikusan jelezte mind a két fél számára a felkészülés kezdetét. A vendégek bajban is voltak még a mérkőzés délelőttjén, hogy egyáltalán ki tud-e állni a csapat a szabadságok miatt, végül ifikkel kiegészülve utaztak el Bácsborsódra, hiszen jó kapcsolatokat ápol a két klub, és a – mérkőzésre és ígéretes vacsorára egyaránt szóló – baráti meghívás kötelez.

A mérkőzést végül 3–0-ás első félidőt követően a hazai gárda nyerte meg 6–0-ra, a harmadik félidőben pedig egy igazi különlegességgel szolgáltak a rendezők, vaddisznópörkölt körömmel volt a menü. A vendégeket nem csak hogy meghívták, repetázhattak is, a baráti vacsora ugyanakkor nem nyúlt az éjszakába, hiszen mind a két fél játékosai siettek, hogy otthon vagy a megszokott baráti körben megtekintsék az Európa-bajnokság döntőjét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában