Labdarúgás

2021.01.16. 19:52

Megkezdte a felkészülést a rajtra a Bajai LC

Az őszi idényben a megyei harmadosztályú bajnokságban a Déli csoport élén végzett a Bajai LC.

Márton Anna

Nagy Előd (fehérben) készül a jobb alsóba helyezni

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Pulai Zsóka

A Sugó-partiak az őszi idény tizenkét meccséből tizenegyet játszottak le, az utolsó fordulót, ami elmaradt a koronavírus-járvány miatt elrendelt szigorítások okán, február végén pótolják, akkor mindjárt egy szomszédvári derbit vívnak, ugyanis a Szeremle–Dunafalva csapatával mérkőznek. Március elején pedig kezdődnek a második körös mérkőzések.

Ősszel jól szerepelt a Bajai LC, mind a tizenegy találkozójukat megnyerték, és a tabellán nyolc pont előnnyel vezetnek a második helyezett Felsőszentiván előtt. A Bajai LC futballistái a téli alapozást már a múlt héten elkezdték.

– Heti három edzéssel készülünk a bajnokságra, január végétől ehhez még hozzájönnek az edzőmeccsek. Több edzőmeccset is tervezünk, ezeket főleg hétvégén fogjuk lejátszani Baján. Ide várjuk a Lovászhetény, a Borota, a Bácsborsód, a Nemesnádudvar, a Mélykút csapatait, és a Labdarúgó Utánpótlás Alapítvány ifjúsági gárdájával is összecsapunk. Ami a játékoskeretet illeti, szeretnénk erősíteni a játékosállományt, de konkrétumok még nincsenek. Remélem, hogy egy-két héten belül erre is pontot tehetünk – mondta el kérdésünkre Koch Tamás vezetőedző.

Abban bízik, hogy akik ősszel hosszan sérültek voltak, felépülnek. Nagy Elődnek volt egy komolyabb sérülése, Jeszenszky Roland szinte az egész bajnokságot kihagyta, illetve Mezőfi Zsombor és Szabados Leonárd is komoly sérülésből lábadozik. Remélhetőleg ők már tavasszal játszani fognak.

A Petőfi-szigeti műfüves pályán készülnek a bajnokságra, esti edzésekkel, az edző egyelőre elégedett a látogatottsággal. A cél természetesen a feljutás, mindenféleképpen meg szeretné nyerni a bajnokságot a Bajai Labdarúgó Club.

Nagy Előd (fehérben) készül a jobb alsóba helyezni
Fotó: Pulai Zsóka / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában