kerékpár

2020.08.03. 17:27

Három dobogós helyet hozott haza a KES

Radics Milán, Sylvester Balázs és Hajagos István állt dobogóra a KES Cycling Team bringásai közül a legutóbbi viadalon. Mindhárman bronzérmet szereztek.

Borbély Károly

Radics Milán (a dobogón jobbra) ismét sikeres volt

Forrás: KES

Több helyszínen és több korosztályban álltak rajthoz a KES Cycling Team bringásai az elmúlt napokban. A Tamásiban rendezett utánpótlásmezőny országos bajnokságon az U17-es és az U19-es korosztály mérte össze erejét a 85 és a 115 kilométeres távokon, valamint az U23-as Tamási Hegyi Kupán. A másik viadalt Kincsesbányán rendezték, a Fe­jér megyei verseny a masters mezőny egyik legfontosabb állomása.

Az U17-es csapatot Giricz Dániel, Radics Milán és Dobai Dávid alkotta, közülük Milán a harmadik helyen ért célba.

A KES U19-es együttesében Kovács Etele, Csenki Csongor és Fábián Levente állt rajthoz, a legjobb eredményt Csenki Csongor érte el a 11. hely megszerzésével.

A Sylvester Balázs, Csorba Bence és Fűzfa Ambrus alkotta U23-as sor edzés jelleggel elindult a komoly hagyományokkal rendelkező Tamási Hegyi Kupán. Itt Sylvester Balázsnak jött ki legjobban a lépés, két zengős sporttárs után a harmadik helyet szerezte meg.

A kincsesbányai Bringa Fiesztán Hajagos István maradandót alkotott, a 60 év fölöttiek mezőnyében a harmadik helyet szerezte meg.

Radics Milán (a dobogón jobbra) ismét sikeres volt
Fotó: KES

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában