Labdarúgás

2020.05.25. 10:56

A Tiszakécske licenc-kérelmét elfogadták

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Elsőfokú Licencadó Bizottsága a sportszervezetek által benyújtott dokumentumok értékelését követően a május 22-i ülésén elbírálta a 2020/21. évi nemzetközi (UEFA), nemzeti első osztályú (NB I.-es), nemzeti másodosztályú (NB II.) és nemzetközi (UEFA) női licenckérelmeket.

Vincze Miklós

Az első körben az NB I.-es csapatok közül az Újpest és a ZTE, az NB II.-esek közül pedig a Csákvár és a Haladás nem kapott licencet. Ezek a klubok a klublicenc alapeljárásban meghatározottaknak megfelelően május 25–től június 2-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat, és bizonyíthatják a Klublicenc Szabályzatban előírtaknak való megfelelésüket. Az Elsőfokú Licencadó Bizottság következő ülésére várhatóan 2020. június 10-én kerül sor, azon ülés végeztével az elsőfokú eljárás lezárul, a kluboknak azt követően már nem lesz lehetőségük hiánypótlás keretében további dokumentumokat benyújtaniuk.

Az elfogadott NB II.-es licenckérelmek között van a Duna Aszfalt Tiszakécskei Labdarúgó Club licenckérelme is. Hogy valóban indulhat-e az NB II.-ben a Tisza-parti egyesület, az a nevezések elfogadását követően fog majd kiderülni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában