kézilabda

2018.06.04. 15:53

Veretlen serdülő bajnokokat fogadtak a kiskunhalasi városházán

Mind a tizenhat bajnoki mérkőzését megnyerte a Kiskunhalasi UKSC serdülő fiúcsapata, így ők végeztek a III. osztály Délkeleti csoportjának élén.

Tapodi Kálmán

Az egyenpólós bajnokcsapatot pénteken a városházán köszöntötték, ahol Fülöp Róbert polgármester mondott köszönetet a település hírnevét is öregbítő sportteljesítményért.

A fiatal játékosok, a csapat nevében Demeter József szakosztályvezető köszönte meg a város támogatását, míg Nagy Ernő edző a klubnak és a szülőknek mondott elismerő szavakat minden segítségért.

Az ünnepségen vették át megérdemelt aranyérmeiket a serdülők, akik nevében Nagy Bence másodedző egy-egy dedikált csapatképet adott át Fülöp Róbertnek.

A bajnokság utolsó meccse igazi rangadóval zárult az ezüstéremre is esélyes Soltvadkerti TE ellen. A szünetben még 12–11-re vezettek a hazaiak, de a kiskunhalasiak végül 25–24-re győztek. Az UKSC legeredményesebb játékosa a tizennégy gólos Lengyel Péter volt, aki a góllövőlistán negyedik helyen végzett 122 találatával.

A 2017/2018-as bajnokság első helyen végzett együttese (fotónkon elöl, balról): Tamaskó Máté, Ritter Lázár, Giblák Bertold János, Lengyel Szabolcs, Demeter József szakosztályvezető, Fülöp Róbert polgármester, Temesvári Richárd, Erdélyi Árpád, Solti Bálint, Nagy Bence edző. Hátsó sor, balról: Nagy Ernő edző, Baki Domonkos, Juhász-Döme Bálint, Kisa Zsombor Zsolt, Lengyel Péter, Rencsár Levente, Vincze Ákos, Kalmár Levente, Baki Benedek, Hári Gergő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában