Labdarúgás

2018.05.06. 17:30

Önbizalomnövelő volt a győzelem a Kerekegyházának

Az éllovas Kerekegyháza az utolsó előtti Helvéciát fogadta a megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjában, a 26. fordulóban. A Kerekegyháza esélyeshez méltó módon érvényesítette a papírformát.

Vincze Miklós

Már a hatodik percben megszerezte a hazai csapat a vezetést Szakál révén, Gavula duplázta meg az előnyt a 30. percben. A második félidő elején két percen belül volt eredményes Gáspár és Malik. Az utolsó negyedórában Nagy Norbert növelte ötre a Kerekegyháza góljainak a számát, végül a 78. percben a hazai játékos-edző Gazdag Attila állította be a végeredményt. Szüksége is volt az önbizalomnövelő győzelemre a Kerekegyházának a jövő heti szuperrangadó előtt, akkor a szintén feljutásra törekvő Szabadszállás vendége lesz a Kerek.

Kerekegyháza: Nagy R. (Fekete 46.) – Szakál, Virág, Nagy N., Malecz (Gazdag 46.), Malik, Gavula, Langó (Toók 46.), Boronkay, Gáspár, Czingel (Fejes 62.). Játékos-edző: Gazdag Attila

Helvéciai SE: Szabó M. – Dobosi, Kovács I. (Homoki-szabó 46.), Csík (Varga L. 78.), Tamás, Ronkó, Csorba, Balasi (Csőke 8.), Terecskei, Szöllősi, Rékasy. Edző: Mata József

Gól: Szakál 6., Gavula 30., Gáspár 51., Malik 53., Nagy N. 74., Gazdag 78.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában