Röplabda

2024.03.09. 19:19

Rangadót vív vasárnap a HÉP-KRC Röpke

Három idegenbeli mérkőzés után hazai pályán is meccsel a HÉP-Kecskeméti RC a női röplabda NB II. felsőházi rájátszásában, nem is akárkit fogad Erki Milán csapata, hanem a hírös városiakhoz hasonlóan szintén százszázalékos, éllovas Tatabányát.

Vincze Miklós

Rangadót vív a HÉP-Kecskeméti RC Röpke ezen a hétvégén a női röplabda NB II. felsőházi rájátszásban, annak is a negyedik fordulójában. Bár a kecskeméti hölgykoszorú a felsőházi rájátszás első három fordulójában idegenben szerepelt, így is százszázalékos mutatóval rendelkezik, és ezzel a szép teljesítménnyel jelenleg a tabella második helyén áll. Csak a szintén kilenc ponttal rendelkező tatabányai TRSE előzi meg. Ez a holtverseny biztos, hogy csak vasárnap kora délutánig áll fönn, a Röpke ugyanis a Tatabányát fogadja ezen a hétvégén.

röplabda, Hép-krc röpke, mérkőzés
A mérkőzés vasárnap 12 órakor kezdődik, az Árpádvárosi Sportcsarnokban
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

– A rájátszásban ezidáig pont veszteség nélkül abszolváltuk a mérkőzéseket, ennek köszönhetően sikerült meglógnunk a Tatabánya csapatával karöltve a többiektől, vasárnap estére azonban egy veretlen csapat fog maradni – utalt a mérkőzés jelentőségére Erki Milán, a kecskemétiek vezetőedzője. – Az elmúlt hetek játéka bizakodásra ad okot, javuló tendenciát látok mind egyéni, mind csapat szinten a lányoknál. Pontosan tudják, milyen tétje van a következő mérkőzésnek és azt is, hogy ezen a mérkőzésen mekkora lépést tehetünk az NB II.-es bajnoki cím felé. Az ellenfelünkkel az idén még nem találkoztunk, de tisztában vagyunk a stílusukkal, felkészültünk a játékukból is, nyerni megyünk ki hétvégén a pályára – jelentette ki.

A mérkőzés vasárnap 12 órakor kezdődik, az Árpádvárosi Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában