Futsal

2023.10.25. 12:58

Vereséggel rajtolt a Dirner-Siland a St. Mihály ellen

A férfi futsal NB III. 1. fordulójában a kecskeméti Dirner-Siland FC a szegedi St. Mihály FC vendégeként játszotta le a bajnokság nyitómeccsét. A tavalyi idény két dobogósa igazán jó derbit vívott, melyből a hazaiak jöttek ki győztesen.

Nyitray András

Fotó: Bús Csaba

 Az előző szezonban a második helyen záró St. Mihály számára kifejezetten jól indult a találkozó, hiszen alig negyedóra alatt kettő gólos előnybe került a vendéglátó. A 9. percben Kovács Nimród, a 14. minutumban Klippel Ádám vette be a kecskeméti kaput. A kecskemétiek nem adták fel, a 17. percben Tóth Kristóf szépített, de egy perccel később Kovács Nimród visszaállította a különbséget a félidőre (3-1). 

A második félidőben tovább kapaszkodott a Siland, Kormos megint felhozta egy gólra csapatát a hajrában, de ismét azonnal érkezett a válasz Farkas Ferenctől. A 38. percben Szabó Gábor is eredményes volt, de a hátralévő kevéske idő már nem volt elengedő ahhoz, hogy pontot mentsenek a vendégek.

St. Mihály FC – Dirner Siland FC 4-3 (3-1)

Szeged. V: Gargya (Vajda, Molnár)

St. Mihály: Garamvölgyi – Farkas F., Kovács B., Klippel, Csobán R. Csere: Csobán K., Kopasz, Kovács N., Antal, Ferge, Olajos, Vér.

Siland: Czakó – Szabó G., Kanyó J., Tóth K., Kormos. Csere: Sáfrány, Pánczél, Kanyó M., Herczeg.

Gól: Kovács N. (9., 18.), Klippel (14.), Farkas F. (36.) ill. Tóth K. (17.), Kormos (35.), Szabó G. (38.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában