Labdarúgás

2023.08.23. 18:46

Az NB III.-as listavezetőt fogadja a kupában a Baja

A Bajai LC-nek szombaton nem a vármegyei bajnokságban, hanem a MOL Magyar Kupa második fordulójában van jelenése. A feladat ugyanakkor nem könnyű, hiszen az NB III. Dél-keleti csoportjának a listavezetőjét, a Menton FC Dabas SE csapatát fogadják.

Vincze Miklós

Légi csata a Bajai LC–XV. Ker. Issimo Magyar Kupa-mérkőzésen, az első fordulóban

Fotó: Pulai Zsóka

– Saját magunkat áltatnánk, ha nem lennénk tisztában azzal, hogy a párharcnak a Dabas az esélyese – nyilatkozta Koch Tamás, a Bajai LC vezetőedzője. – Egyelőre száz százalékos teljesítménnyel éllovasok az NB III.-ban, tehát jó formában is vannak és eredményesek is. Látni nem láttuk ugyan őket, de tudtunk róluk információt szerezni. Az magától értetődik, hogy egy ilyen csapattal szemben hazai pályán a maximumot kell nyújtani, sőt, még az sem elég, még egy kis szerencse kis kell a sikerhez. Egy meccsen ugyanakkor születhetnek meglepetések, és mi erre törekszünk, hogy sikerüljön meg lepetést okozni. És most nem a kincstári optimizmus mondatja velem, hogy mi hiszünk abban, hogy lehetséges meglepetést okozni. Azon dolgozunk, hogy borítsuk a papírformát, tehát a szurkolóinkat nem csak azzal invitáljuk, hogy nézzék meg, hogyan igyekszünk helytállni a magasabb osztályú ellenféllel szemben, hanem azzal, hogy jöjjenek biztatni a csapatot, hiszen szeretnénk továbbjutni a következő körbe. A dolgomat nem könnyíti meg, hogy Knap Tamás és Kudella Nándor még mindig sérüléssel bajlódik, ráadásul nagy veszteség a számunkra, hogy Vukovits Martin munkahelyi elfoglaltság miatt végleg felhagy a labdarúgással. A teljes keret tehát nem áll a rendelkezésemre, de ennek ellenére is azon dolgozunk, hogy mi várhassuk a harmadik kör sorsolását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában