Labdarúgás

2023.07.12. 07:00

Szerda este a Karcagot fogadja a Tiszakécske

Úgy tűnik, hogy gyökeres változáson megy keresztül a Tiszakécskei LC NB II.-es labdarúgócsapata, már ami a játékosok mozgását illeti. Már eddig is több játékos távozott, mint amennyi érkezett.

Szentirmay Tamás

Toldi Gábor másodedző és Vas László vezetőedző

Fotó: Szentirmay Tamás

Eddig két felkészülési mérkőzést vívott a csapat, és ez alatt az idő alatt több mint tíz játékost hívtak próbára. Azt még nem lehet tudni, hogy közülük kik lesznek azok, akik majd az elkövetkezendő bajnokságban a klubot erősítik. Az azonban már biztos, hogy eddig többen vannak olyanok, akik távoztak a klubtól, mint amennyien érkeztek. Azt már korábban megírtuk, hogy Halasi Péter, Vachtler Csaba, Kiprich Dávid, Farkas Norbert, Farkas András, Végső Előd, Kiss Norbert, Biben Barnabás, Major Szabolcs, Vajda Botond távozott a csapattól. Úgy tűnik, hogy további játékosokkal nő ez a szám. A legutóbbi felkészülési mérkőzésen már nem volt jelen Antal Botond és Gyurján Bence sem. Helyettük minden bizonnyal más játékosok fognak majd bekerülni a keretbe. 

A próbajátékra hívott játékosok között vannak ügyes, jól képzett labdarúgók, akik segíthetik majd a csapatot. Az eddigi, felkészülésben mutatott teljesítményük azt bizonyítja, hogy lehet rájuk számítani. Persze azt majd a szakmai stáb fogja eldönteni, hogy közülük kivel köt majd szerződést az egyesület. 

Úgy tűnik, hogy a tiszakécskei vezetés úgy gondolkodik, hogy inkább a fiatalok jöjjenek Tiszakécskére, legalábbis a próbajátékra érkezett játékosok korából erre lehet következtetni. 

Eddig mindössze négy játékos írt alá a klubhoz, mégpedig Torvund Alexander, Bekker Roland, Bencze Márk, és Prokop Rostislav. A szakmai vezetésnek hamarosan dönteni kell arról, hogy az elkövetkezendő bajnokságban milyen kerettel vág majd neki a Tiszakécskei LC. 

Az viszont biztos, hogy szerdán 18 órai kezdettel újabb felkészülési mérkőzést játszik majd az egyesület, mégpedig a Karcag NB III.-as csapata ellen. Minden bizonnyal Vas László vezetőedző ezúttal is több új labdarú­gónak ad majd játéklehetőséget. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában