Labdarúgás

2023.05.10. 15:36

Csapatépítővel is hangolódott a KTE

Keddig már három tréninget is abszolváltak a Kecskeméti TE játékosai ezen a héten, melyet követően a szakmai stábbal közösen egy csapatépítő tréningen vehettek részt a Ferencvárosi TC ellen hangolódó labdarúgók. Ennek helye a kecskeméti Gokart Hotel volt, ahol hatalmas csatát vívtak az első helyért a versenyzők.

Nyitray András

Fotó: KTE

 Ahogy az edzéseken és a meccseken, úgy ezúttal is nagyon komolyan vették a versenyt a játékosok, a bemelegítés és az időmérő után hatalmas csata alakult ki az első helyért. Volt kiállás, ütközés, kisodródás, éppen csak a biztonsági autónak nem kellett közbeavatkoznia, izgalomból tehát nem volt hiány. Az élmezőnyben végül Szuhodovszki Soma bizonyult a leggyorsabbnak, mögötte Szalai Gábor és Vágó Levente állt még fel a dobogóra. A lila-fehérek egy kései ebéddel zárták a programot, szerdán pedig már folytatódott is a munka a friss bajnok elleni találkozóra. 

A KTE szombaton 19 óra 30 perckor fogadja a Ferencvárost, a találkozóra már mind a 4950 jegy elkelt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a nagy tömegre tekintettel nagy számban lesz jelen az eseményen, új parkolási rendre és forgalomkorlátozásokra számíthatnak a meccsre érkezők, így érdemes folyamatosan tájékozódni a rangadó kapcsán az előírásokról és szabályokról. A rendezők és a biztonságért felelős szervezetek is arra kérik előzetesen a szurkolókat, hogy lehetőség szerint válasszák a tömegközlekedést, tekintettel a Sport utcát érintő forgalomkorlátozásokra és a korlátozott számú parkolóhelyre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában