Baon podcast

2023.04.30. 10:42

Török László új kihívást keres a labdarúgásban – podcast

Ebben a podcastunkban Török Lászlóval beszélgettünk, aki tavaly nyártól kezdve a Kisvárda trénere volt, ám a 24. forduló után távoznia kellett Kisvárdáról. Az edzővel a KTE sikereiről is beszélgettünk.

Nyitray Andás

Töök László

Fotó: KTE

A kecskeméti kötődésű labdarúgó edző, Török László tavaly nyártól kezdve a Kisvárda trénere volt az NB I-ben, így a szezonban remekelő Kecskeméti TE vezetőedzője, Szabó István mellett két hírös városi tréner is dolgozott az élvonalban. Török Lászlónak ugyan a 24. forduló után távoznia kellett Kisvárdáról, de szép élményekkel hagyta ott a klubot.

A KSC korábbi labdarúgója, a KTE korábbi szakmai igazgatója természetesen nagyon örül a KTE sikereinek, sőt, a szezon elején egy fogadást is kötött korábbi csapata kapcsán, amit alighanem sokakkal szemben megnyert már.

A héten a lila-fehérek trénerét, Szabó István is meglátogató szakember csupa jó élménnyel gazdagodott a kisvárdai utánpótlásban és a felnőtt futballban is, és rövid feltöltődés után már járja a meccseket, nyitott az izgalmas kihívásokra is.

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában