Futsal

2023.02.05. 15:11

Győzött a ScoreGoal U17-es csapata a Rubeola otthonában

A hétvégén a Rubeola FC Csömör vendége volt a ScoreGoal Kecskemét Futsal U17-es csapata az MLSZ országos bajnokságában. A hírös városiak biztosan nyerték a mérkőzést.

Vincze Miklós

Fotó: Shutterstock.com / illusztráció

Az U17-es gárda az első félidőbeli 1–0-s vezetése után a második játékrészben 3–0-ra is elhúzott, a mérkőzést végül 4–2 arányban nyerte úgy, hogy a Rubeola fiataljai a második félidőben két gólnál közelebb nem jöttek a kecskemétiekhez. A kecskeméti gólokat Balis Gergő, Hajnal Norbert, Hajnal Viktor és Major András szerezték. 

–Egy fiatal brigáddal vágtunk neki a találkozónak, és már az elején jeleztük, hogy a három pontért érkeztünk – értékelt Móra Viktor, a ScoreGoal Kecskemét U17-es csapatának az edzője. – Az első félidőben csak egyszer tudtunk betalálni, habár már akkor is számos lehetőséget dolgoztunk ki. A fordulás után is rendben volt a koncentráció, és ott már gólokkal is párosult a jó játék. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában