Íjászat

2022.10.11. 12:46

A félegyházi Koppányok két versenyzője is a dobogó tetején ünnepelhetett

A Turul Koppány íjászai eredményesen szerepeltek a Szegedi Szittyák a Dél-Alföldi Régiós Történelmi Versenysorozat záró fordulóján. Az aranyérmek mellett két korcsoportban is sikerült bajnoki kupát szerezniük.

Sebestyén Hajnalka

Zoboki Csenge tovább gyarapította az aranyérmei számát

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Ezen a versenyen osztották ki a régiós versenysorozat győzteseinek járó kupákat, az összesített eredmények alapján. Azt a versenyzőt értékelték a bajnokságban, aki a hat versenyből álló sorozatból legalább négyen részt vett. A legjobb négy összesített pontszámot figyelembe véve hirdették ki a kategóriák győzteseit, bajnokait. 

A Turul Koppányok közül az összesítés alapján a legtöbb pontot a senior korcsoportban Bicskeiné Csányi Mária, míg a kadett lányoknál, a középiskolás Zoboki Csenge érte el. Mindketten felléphettek a dobogó legfelsőbb fokára, oklevél és érem mellett e versenysorozatra emlékeztető kupával térhettek haza, mint a Dél-Alföldi Régió Bajnokai.

Mind Csenge, mind Mária a versenysorozat zárófordulóján való teljesítményükért is aranyérmet kaptak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában