Emlékverseny

2024.05.01. 13:00

Sportosan kezdődött a munka ünnepe a szankiaknak – galériával, videóval

Sportosan telt a majális délelőtt a községben, ahol tizenkettedik alkalommal hirdettek duatlonversenyt, Szanki Olajbányász SE legendás elnöke, Csepregi Imre emlékére, aki a helyi tömegsport nagy szervezője volt.

Tapodi Kálmán

A sportvezetőről emlékezett meg rövid köszöntőjében Nagy Klára, az OBSE jelenlegei elnöke. A teljes távot teljesítőknek 2500 métert kellett futniuk a település utcáin, majd 5 kilométer kerékpározás várt rájuk. Az idősebbek és a legkisebbnek rövidebb távokat is lehetett teljesíteni, akár sétálva a sportpályán. 

emlékverseny, futás, kerékpározás
tizenkettedik alkalommal hirdettek duatlonversenyt Szankon
Fotó: Tapodi Kálmán

A versenyzők összesen hét kategóriában nevezhettek. A verseny első helyezettjei: 7-11 év (összevont): Valkai Máté, 12-16 év: Valkai Edvin, illetve Kovács Luca, 17-35 év: Szarka Ádám, illetve Rokolyáné Császi Tünde, 36 éven felüliek: Kiss Tamás, illetve Kovácsné Kurgyis Nikolett. A dobogósok érmet és oklevelet vehettek át, míg a különdíjasok – az ovisok, iskolások, nyugdíjasok – egy-egy tortát kaptak ajándékba a jó hangulatban zajló verseny végén.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában