Kézilabda

2024.05.01. 13:36

Menetel a Mizse KC

Az NB II.-es és vármegyei bajnokságokban hétvégén újabb izgalmas küzdelmekkel folytatódtak a bajnokságok.

Nyitray András

Az NB II-ben a Kecskeméti NKSE pihent ezúttal a nőknél a felsőházban, de Mizse KC a férfiaknál pályára lépett. A címvédő remek formában teljesít hetek óta, és ez nem volt másként most sem. Hollós Máté csapata az Újkígyóst verte meg otthon 46-34-re, ezzel továbbra is egy pont lemaradással követi a Csömört és a Mezőtúrt. Az alsóházban a Kalocsa a kiesés ellen küzd, és hiába játszott 27-27-es döntetlent Siklóson, a riválisok eredményei miatt visszacsúszott az utolsó helyre. A nőknél a Bácsalmás hibátlan az alsóházban, ezúttal a Rákosmentét győzte le otthon 32–25-re. 

kézilabda, Mizse KC, Kalocsai KC
Fotó: Bús Csaba

A vármegyei férfi I. osztályban megvan a négyes döntőt teljes mezőnye egy körrel a vége előtt. Az NJE a Gézengúz 23-19-es legyőzésével biztosította helyét, míg a Kiskunhalas Tiszakécskén tett így 32-23-as sikerével. A Soltvadkertet 25–28-ra legyőző Kiskunmajsa, illetve a Kiskőrös helye már korábban biztos volt. 

A nőknél a címvédő Nemesnádudvar 27–29-es vereséget szenvedett otthon a Kalocsát, így három pont lett a hátránya a riválissal szemben. Amennyiben a KKC megveri a következő körben a Mizsét 21–15-re legyőző Kiskunmajsát, úgy bajnok lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában