Sporthorgászat

2022.06.16. 20:15

Fiatal pecások versenyeztek Baján

Gyerekek részére rendezett sporthorgászversenyt a Bajai Sporthorgász Egyesület a napokban a Kék-tónál. A versenyen két korcsoportban, 19 jól felszerelt és lelkes fiatal horgász indult el – adta hírül a megyei önkormányzat.

Tapodi Kálmán

Illusztráció Fotó: shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A versenyzőknek két óra állt a rendelkezésükre, hogy halfajtától függetlenül a lehető legnagyobb mennyiségű uszonyost húzzanak ki a vízből. 

– Kesernyésen, esővel indult a nap, de hála istennek mégiscsak jó idő lett – fogalmazott Horváth Árpád, a Bajai Sporthorgász Egyesület halőre és tógazdája, majd hozzátette, sikeres napon vannak túl, a gyerekek szép eredményeket értek el. Külön öröm, hogy a kisebb korcsoport képviselői is eredményes horgászaton vannak túl. 

Minden induló ifjú sporthorgász érmet kapott a részvételért, a két korcsoport első három helyezettje pedig egy-egy kupát és horgászbotot vihetett haza. 

A versenyen a következő eredmények születtek. Az alsó tagozatosok között első lett Boros Gerda (1 350 g), második Sörös Bálint (655 g), a harmadik helyen pedig Hetyei Sára (530 g) végzett. 
A felső tagozatosok közül első lett Czeller Andrea (885 g), második Bertalan Zsolt (870 g), míg a dobogó harmadik fokára Boros Zsombor (710 g) állhatott fel. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában