Labdarúgás

2022.04.17. 11:25

Kiesés ellen küzdő csapat vár vasárnap a KTE-re

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában idegenben folytatja szereplését a Kecskeméti TE-Hufbau, mely vasárnap 17 órás kezdéssel az újonc III. Kerületi TVE vendége lesz.

Nyitray András

Szabó István Fotó: B. Cs.

Az újoncok csatája előtt a hazaiak a 19. helyen állnak, és küzdenek a kiesés ellen. A héten edzőt váltottak, Kemenes Szabolcs helyét Pintér Attila vette át. A KTE tapad az éllovasokra, a forduló előtt negyedik helyen áll. 

– Az edzőváltás miatt nem lett könnyebb a helyzetünk. Biztos vagyok benne, hogy az új edző új elképzelésekkel érkezett, és más típusú játékban is gondolkodik. A III. Kerületnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy bennmaradjon a másodosztályban, csak a játékosállományt nézve olyan labdarúgókat találunk, akik több száz élvonalbeli mérkőzést játszottak le pályafutásuk során. Minden mérkőzés nehéz az NB II.-ben, főleg idegenben, de ez most különösen igaz. Szeretnénk megfelelni a saját céljainknak, így a sikeres szereplés reményében utazunk a fővárosba – mondta Szabó István, a Kecskemét vezetőedzője.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában