Kosárlabda

2022.04.13. 07:59

Kétszer egymás után hazai pályán a KTE

A hétvégi, Oroszlányban elszenvedett vereség után ma újra hazai pályán lép pályára a férfikosárlabda NB I. középházában a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét.

Vincze Miklós

Fotó: MW-Archív/Bús Csaba

A szerda esti ellenfél a DEAC-Tungsram, a mérkőzés 18 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban. Forray Gábor vezetőedző szerint a frissességen sok fog múlni a DEAC ellen.

 

– Domináns a játékuk a tábla alatt, Tóth Ádám, Dzeletovic és Aska megállítása komoly koncentrációt igényel majd tőlünk. Drenovac is képzett játékos, és sokszor viszik be a hármas posztról a gyűrű alá. A két amerikai hátvéd elképesztően dob kintről, így meg kell oldanunk azt is, hogy ne kapjanak túl sok teret a távoli kísérletekre. A magyar magból Valerio Bodon Vincent és Polyák László is jó kezű. Gyorsan támadnak, szeretnek rendezetlen védelem ellen játszani. Én azt gondolom, hogy a frissesség lesz a kulcs. A DEAC ebből a szempontból előnyben van, hiszen a kupahétvégén csak egy meccset vívtak, és most hétvégén szabadnaposak voltak. Azonban nem szabad hogy ez minket érdekeljen. Mindent meg kell tennünk a győzelemért. Szurkolóinknak köszönöm, hogy Oroszlányban is buzdítottak minket. Bízom abban, hogy szerdán és szombaton is szép számban kilátogatnak, és segítenek bennünket – mondta a vezetőedző.

 

Amint a vezetőedző utalt rá, a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét szombaton is hazai pályán fog meccselni, miután a Kaposvárral felcserélte a pályaválasztói jogot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában