Futsal

2022.03.28. 07:00

A Nyírgyulajt fogadja hétfő este a ScoreGoal

Hétfő este folytatja a szereplését a férfi futsal NB I. alsóházi rájátszásában a ScoreGoal Kecskemét Futsal Club, a tabella élén álló hírös városiak a harmadik Nyírgyulajt fogadják.

Vincze Miklós

Bencsik Roland (középen) a két csapat decemberi meccsén Fotó: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

Legutóbb március 9-én játszott bajnokit Koós Károly csapata, akkor Kistarcsán aratott biztos győzelmet, azt követte egy rövid bajnoki szünet, de abban az időszakban sem tétlenkedtek a hírös városi futsalosok, hiszen két előkészületi mérkőzést is megvívtak. Előbb a felsőházban második Berettyóújfalu ellen végeztek 1–1-re, majd a Magyar Futsal Akadémiát gyűrték le 11–5 arányban. 

A Kecskemét és a Nyírgyulaj az alapszakaszban kétszer csapott össze egymással, és mind a két alkalommal a vendég együttes örülhetett, Kecskeméten tehát okoztak már kellemetlen meglepetést a nyírségiek. 

A legutóbbi összecsapásukon, a Magyar Kupában 4–0-ás hírös városi siker született. 

Koós Károly, az ScoreGoal vezetőedzője bizakodva várja az ütközetet. – Az utóbbi bajnoki meccsek és a felkészülési találkozók is jól sikerültek, így pozitív töltettel várhatjuk a hétfői folytatást. Tétmeccsen már régóta nem bizonyíthattak a srácok, így nem csoda, hogy azt érzem rajtuk, hogy már nagyon várják a Nyírgyulaj elleni, ma esti összecsapást. Az április nagyon fontos lesz nekünk, ezért különösen fontos lenne, hogy jó szájízzel mehessünk annak neki. Van mit törlesztenünk a Nyírgyulaj ellen, hiszen korábban a Messzi István sportcsarnokban megtréfáltak minket. Bízom a csapatban és a győzelemben, és abban is, hogy minél többen kilátogatnak majd szurkolni a Messzi István sportcsarnokba hétfő este 19 órakor. 

Április hónapban nem csak bajnoki mérkőzések várnak a kecskemétiekre, hanem két kupatalálkozó is. 

A hírös városiaknak a kupagyőztes Veszprémet juttatta a sorsolás, a párharc első felvonása április 6-án lesz, Veszprémben, a kecskeméti visszavágót pedig április 20-án vívják meg. Final fourba bejutni a kupába mindig nagyszerű dolog, az idén azonban a megszokottnál még nagyobb motivációt jelent a kecskemétiek számára az, hogy a Magyar Kupa négyes döntőjét Kecskeméten rendezik, május első hétvégéjén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában