Futsal

2022.02.23. 11:20

Idegenbeli sikerrel folytatta a Frogs

Hétfő este a Hódmezővásárhelyi FC vendégeként lépett pályára a regionális bajnokságban az NNC Frogs Lajosmizse. A „Békák” már a szünetben előnyben voltak, végül magabiztos játékkal el is hozták mindhárom pontot.

Nyitray András

Korán előnybe került a Lajosmizse, hiszen Kovács József már a 3. percben megszerezte a vezetést, majd közvetlenül a szünet előtt ugyanő duplázta meg a vendégelőnyt (0–2). A második játékrészben beindult a lajosmizsei henger, öt minutum elteltével Treiber Szabolcs, majd alig félórányi játékidő letelte után Faragó Bence talált be, így már 0–4 állt az eredményjelzőn. A hajrában elkezdtek potyogni a gólok, Treiber Gergő találatára kétszer is válaszolt a Hódmezővásárhely, majd Kovács harmadik és Fekete első találata után újra öt gólt volt a különbség (2–7). Bár a legvégén még kozmetikázott az eredményen a HFC, a Lajosmizse megérdemelten nyert idegenben, a végeredmény 4–7. 

Az NNC Frogs továbbra is harmadik a tabellán, legközelebb péntek este 19 órakor a Csabai AK-t fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában