Labdarúgás

2022.01.29. 06:50

Maradt a kőrösi keret

Több más, megyei első osztályban szereplő klubhoz hasonló módon január közepén, egészen pontosan 14-én megkezdte a tavaszi idényre való felkészülést a megyei első osztály listavezetője, a Kiskőrösi LC is. Kiskőrösön – a tervek szerint – heti három foglalkozást vezet majd a keretnek Füleki Antal vezetőedző.

Földes Péter

Fotó: Illusztráció/shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

A Kiskőrös az elmúlt években rendre eredményesen szerepel a megyei első osztályban, nem volt így ez az őszi idényben sem. – Hála istennek az idei szezonban is jól teljesítettünk – erősítette meg az állítást Nagy Attila, a csapatkapitány. – A felkészülés első két hetében heti három edzés szerepel a programban, a harmadik héten pedig már edzőmérkőzést is fogunk játszani, Kiskunmajsán. Az ezt követő héten heti három tréninget tart nekünk a mester, és két edzőmeccset fogunk megvívni. Szerdán a Kiskunfélegyházával találkozunk Soltvadkerten, a műfüves pályán, szombaton pedig a Kiskunhalassal idegenben. A rá következő hétvégén a Borotával találkozunk, egy héttel utána pedig a Soltvadkerttel. A keretben nem történt változás. Ugyanazzal a kerettel fogunk nekivágni a tavasznak, amellyel befejeztük az őszt. Madácsi Gábor és Rácz Dominik sérülésükből felépülve visszatérnek a pályára, illetve egyre több fia­tal játékos látogatja az edzéseket. Távozó eddig nincsen. Kapusunkat, Paunovic Markot szerb első osztályba vinnék, illetve Tóth Ákos Balatonfüreden vett részt próbajátékon, de ő biztosan marad. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában