Kézilabda

2021.12.14. 07:00

A Békéssel meccsel hazai pályán a KTE-Piroska

A Kecskemét a Liga Kupa D-csoportjában a Békést fogadják a Messzi István Sportcsarnokban.

Vincze Miklós

A Tatabánya után a Békés ellen is győznének. Fotó: Bús Csaba

Fotó: BUS CSABA

A hétvégén lejátszotta a naptári év utolsó NB I.-es bajnoki mérkőzését a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata. A hírös városiak ennél szebben nem is zárhatták volna az esztendőt, mint hogy legyőzzék a bajnoki bronzérmes Tatabányát. A karácsonyi pihenő azonban még odébb van, hiszen a Liga Kupa D-csoportjában ezen a héten még két összecsapás is vár a KTE-re. A Bányász elleni győzelem után tehát muszáj volt gyorsan regenerálódniuk a játékosoknak, hiszen már kedd este pályára lépnek: a Békési FKC-t fogadják 18 órakor a Messzi István Sportcsarnokban.

A Békés az NB I./B Keleti-csoportjában hét győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel a 2. helyről várja a folytatást. 

– A Tatabánya után a Békés skalpját is nagyon szeretnénk megszerezni, hiszen a bajnokság mellett a Liga Kupában is szeretnénk folytatni jó szereplésünket – fogalmazta meg az elvárását Bencze József, a kecskemétiek vezetőedzője, akinek a csapata egy mérkőzést már lejátszott a D csoportban: a Dabast győzte le. A csapat az eheti második mérkőzését csütörtökön vívja, akkor a Dabas KC VSE vendégei lesznek, szintén 18 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában