együttműködés

2021.04.27. 16:03

Az MVM a kecskeméti Kosárlabda Akadémia kiemelt szponzora lett

Az MVM Energetika Zrt. a kecskeméti utánpótlás sport kiemelkedő központja, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia kiemelt szponzora lett.

Kovács Nóra

Forrás: Mercedes Kosárlabda Akadémia

A 2021. december 31-ig tartó együttműködés értelmében a szponzorációnak köszönhetően több mint 600 fiatal edzéséhez, fejlődéséhez és aktív versenysportolásához járul hozzá az MVM.

A Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia utánpótlás sportban végzett értékteremtő munkája mellé eddig is kiemelkedő kecskeméti üzleti szereplők álltak. Ehhez csatlakozik most az MVM, és ezzel az üzleti szponzorok szintjén komoly fejlődésre lép az Akadémia, mivel az energetikai társaság országos szinten megkerülhetetlen, regionálisan pedig egyre meghatározóbb.

– Kecskemét sportéletében a fiatalok sportja, az utánpótlás nevelés, a tehetséggondozás kiemelt szerepet tölt be – nyilatkozta a szerződés aláírását követően Ivkovicsné Béres Tímea, az Akadémia vezetője.

– Az Akadémia küldetése a fiatalok egészséges életmódra nevelése, sportolásuk minőségi körülményeinek biztosítása és céljaik, álmaik megvalósításának szakmai támogatása.

Kereteink között a legkisebbektől egészen a tizennyolcéves korosztályú fiúk és lányok képzését és versenyeztetését végezzük, ezáltal rengeteg családdal állunk kapcsolatban. Csapataink egyre eredményesebbek, immár minden korosztályban ott vagyunk az országos döntőkben, a kecskeméti felnőtt klubok és a korosztályos nemzeti válogatottak játékoskeretébe is bekerültek az Akadémia növendékei. Az, hogy az ország egyik kiemelkedő sporttámogatója, az MVM bizalmat szavaz nekünk az nagy presztízs, egyben nagy megtiszteltetés is. Hiszünk abban, hogy ez az együttműködés újabb lehetőség számunkra a stratégiai céljaink, vagyis a fiatalok további fejlesztése, tehetségük kibontakoztatása és sikereik elérésébe.

Fotó: Mercedes Kosárlabda Akadémia

– Az MVM Csoportban komoly hagyománya van a társadalmi felelősségvállalás keretén belüli sportegyüttműködéseknek – mondta Jákó Eszter Júlia, az MVM Zrt. csoportszintű kommunikációs igazgatója. – Támogatjuk a sportolókat, sportcsapatokat a kiemelkedő eredmények elérésében, illetve az eddigi sikereik folytatásában. Fontos számunkra, hogy ezekkel az együttműködésekkel értéket teremtsünk, amely hasznos a szponzorált sportszervezet, illetve az MVM számára is. A Nemzeti Kosárlabda Akadémia kimagasló munkát végez az utánpótlásnevelés és tehetséggondozás területén, így az MVM nagy örömmel kezdi meg az Akadémiával való közös munkát. A fiatalok sportolása, közösségi életének megszervezése, az egészséges életmódra nevelés mind-mind olyan célok, amelyek ebben a válságos időszakban még nagyobb jelentőséggel bírnak. Az MVM ezúton is eredményes, élményekben gazdag évet és versenyszezont kíván a fiatal sportolók számára.

Fotó: Mercedes Kosárlabda Akadémia

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában