labdarúgás

2021.01.24. 17:37

Gál Szabolcs gólerőssége új becenevet ért az öltözőben

Ezek után csak „Gól” Szabolcsnak hívnak a többiek.

Kovács Nóra

KTE HUFBAU – Rákosmente FC Labdarúgás, NB III. Közép csoport, 17. forduló Kecskemét, Széktói stadion

Fotó: BUS CSABA

A KTE-Hufbau játékosa középhátvéd létére hat gólt szerzett az őszi szezonban, ráadásul mindegyik nagyon fontos volt ezek közül. A Dunaújváros elleni ollózása nem mellesleg nagyon szépre is sikerült, az nb3foci.hu gólszépségversenyén végül a harmadik helyen zárt.

– Őszintén szólva nem csináltam belőle presztízskérdést. A családomnál természetesen én lettem az első, ez volt igazából a legfontosabb, ők sokkal komolyabban vették ezt a versenyt, mint én. A kecskeméti szurkolók támogatása is nagyon jólesett. Én már annak is nagyon örülök, hogy benne lehettem az első ötben – nyilatkozta a kecskemetite.hu portálnak Gál Szabolcs, akit nem csoda, hogy ezek után csak „Gól” Szabolcsnak hívnak a többiek.

– Leginkább Kis Bazsi mondogatja ezt, ő szokott mindig ezzel húzni. Ez általában így szokott menni köztünk. Bízom benne, hogy tavasszal is hasonlóan tudom majd folytatni. Remélem, ilyen jól sikerül a tavasz és elérjük a közösen kitűzött célunkat.

Egy edzőmeccsen már túl is van a csapat az NB II.-es Békéscsaba vendégeként, ahol mindannyian játszottak egy félidőt.

– December elején léptünk pályára utoljára, még nekem is szokatlan volt ennyi kihagyás után az első pár perc. Utána viszont azért gyorsan felvettük a fordulatszámot, annak ellenére is, hogy az első héten azért elég komoly dózist kaptunk a munkából az edzéseken – mondta Gál Szabolcs annak kapcsán, hogy milyen volt újra meccset játszani.

– Jó lenne minél több mérkőzést behúzni az edzőmeccsekből is, hiszen ez is tud adni egy löketet, ami akár a szezon végéig is kitarthat. Szintén fontos, hogy elkerüljenek minket a sérülések, az ősz végéhez közeledve ez egyre inkább kijött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában