Kosárlabda / galériával

2020.11.27. 14:59

Továbblépett a HEPP Kupában a Bajai NKK

Magabiztos győzelemmel jutott tovább a Bajai Női KK a női kosárlabda HEPP kupában, miután hazai pályán közel negyvenpontos sikert aratott a Szegedi KSE ellenében.

Vincze Miklós

Fotó: ZSOKA

A Bajai Női Kosárlabda Klub együttese a Szegedi KE csapatát fogadta a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban, csütörtökön este, a női HEPP kupa 2. körében. A mérkőzést megelőzően is a bajai hölgykoszorú tűnt az esélyesebbnek, hiszen egy osztállyal magasabban szerepelnek a Csongrád-Csanád megyei riválisuknál – a Sugó-partiak a női amatőr NB I/B Piros csoportjában, míg a Tisza-partiak a Zöld csoportban szerepelnek –, és Tamás Zoltán lányai igazolták is a papírformát. A bajaiak már az első félidőben hat ponttal megléptek, a második negyed végére aztán tizenhét pontra nőtt a különbség a hazaiak javára. A folytatás sem hozott változást, a harmadik etapban tizenegy, a záró felvonásban pedig tíz ponttal verték a szegedieket a Sugó-parti lányok, akik így továbbléptek a kupa harmadik körébe.

BAJAI NKK–Szegedi KE 75–36 (17–11, 20–9, 21–9, 17–7)

Baja, vezette: Kovács Nimród János, Radnóti Miklós

Baja: Hilcz 14, Kucsora 6, Tamás 14. Szöllősi 5, Pap 8. Csere: Serer 6, Németi 6, Feke 1, Szakony 8, Pálfi 7. Edző: Tamás Zoltán Szegedi KE: Pásztor, Perényi 16, Horváth 2, Nyilas 4, Váradi 3. Csere: Mészáros 5, Vér 6, Balatoni, Szélpál, Felföldi, Zánthó. Edző: Földi Alexandra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában