Röplabda

2020.10.12. 20:21

Vereséget szenvedett Szegeden a Röpke

A hétvégén a Vidux-Szegedi RSE vendége volt a kecskeméti HÉP-Röpke SE a női röplabda NB II. Kelet B jelű csoportjában, az alapszakasz harmadik fordulójában. A szoros játszmákat hozó mérkőzést a hazaiak nyerték.

Vincze Miklós

Forrás: Shutterstock

Évek óta rangadónak számít a szegedi gárda és a hírös városi lányok összecsapása, és ennek megfelelően rendre szoros összecsapásokat hoz ez a párosítás. Nem volt ez másként ezúttal sem, és noha szettarány mást mutat, hiszen 3:0 arányban maradtak alul a kecskeméti lányok, a játszmákon belül végig nagy és kiegyenlített küzdelem folyt, a szettek hajrájában azonban rendre határozottabbak voltak a hazaiak.

– Jól kezdtük a mérkőzést, azonban az első játszmában a hat pontos előnyünknél elkényelmesedtünk és belealudtunk a mérkőzésbe – tekintett vissza a mérkőzésre Kása Róbert, a HÉP-Röpke SE vezetőedzője. – Az első szettet aztán észrevétlenül eladtuk, a második játszmában próbáltuk stabilizálni a dolgokat, de nem sikerült. Úgy látom, hogy apró dolgokon ment el ez a mérkőzés, sajnos ezen a napon a legrosszabb pillanatokban hibáztunk.

Selmeczy Vanda, a HÉP-RÖPKE SE csapatkapitányának értékelése a mérkőzést követően:

– Úgy kezdtük el a mérkőzést, hogy képesek vagyunk ebben a felállásban játszani, mindenkiben ott volt a nyerni akarás, a mérkőzés végére azonban úgy láttam, hogy teljesen elfogyott a hitünk, az alázatunk – kereste a vereségi okait Selmeczy Vanda, a kecskemétiek csapatkapitánya. – Apró, bosszantó hibákat vétettünk. Mindenképpen sokat kell dolgoznunk a lányokkal azon, hogy ne legyen hullámzó a játékunk, és azon is, hogy tudjunk egymásért küzdeni, sajnos ez ma hiányzott. Dolgozunk folyamatosan, hogy az elkövetkező mérkőzéseken összeszedettebbek legyünk.

Vidux-Szegedi RSE-HÉP-Röpke SE 3:0 (25:19; 25:17; 25:20)

HÉP-Röpke SE: Halla, Kenderes, Selmeczy, Barabás, Fekete, Sanchez, Lehoczki, Pintér, Páli. Liberók: Korpűácsi, Szabó Cs. Vezetőedző: Kása Róbert.

A HÉP-Röpke SE a következő mérkőzését szintén idegenben vívja meg, a Dunakanyar SE vendégeként, 2020. október 25-én vasárnap 16 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában