gokart/rallycross

2020.10.26. 13:37

Kitűnő eredményekkel zárta a hétvégét a Nagy Norbi Racing Team

A VPB Kommunikáció tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy a hétvégén, Lantos Szabolcs győzelmével indulási jogot szerzett a Világkupa-döntőre, a Nagy Norberttel és Szabó Krisztiánnal felálló Speedzone pedig megnyerte a keceli 24 órást.

Morva Daniella

Lantos Szabolcs

Forrás: VPB Kommunikáció

Fotó: Beküldött fotó

Az eredményes hétvégén Lantos Szabolcs, a csapat gokartosa megnyerte az utánpótlás-bajnokság kecskeméti állomását, mely az utolsó is volt egyben. Győzelmével indulási jogot szerzett a Rotax Challenge döntőjére, amelyet januárban, a portugáliai Portimãóban rendeznek meg.

A csapat alapítója, Nagy Norbert sem maradt ki a hétvégi versenyzésből. A korábbi WTCR-dobogós autóversenyző a keceli 24 órás rallycross-viadalon szállt versenybe. Norbi mellett Vályi István, Szabó Krisztián, Demjén Péter és Barbalics Bence alkotta a csapatot, mely a Speedzone nevet viselte, és megnyerte a 24 órás száguldást.

„Mozgalmas és eredményes hétvégén vagyunk túl. Szabi hozni tudott egy versenyt, amely ráadásul esős volt, ez neki nagy erőssége. Tud alkalmazkodni adott esetben ahhoz, hogy például leesik az égi áldás. A rallycrossos sztorit nagyon élveztem. Szabó Krisztiánnal jól együtt tudtunk működni, de végülis mindenki beletette a magáét ebbe a sikerbe. Meglepő volt számomra, hogy milyen sokan érdeklődtek a verseny iránt, több ezres nézettségünk volt a neten, a befutót pedig több, mint 10 ezren követték figyelemmel” – mondta Nagy Norbert.

Lantos Szabolcs, a Nagy Norbi Racing Team tehetséges gokartosa
Fotó: Beküldött fotó / VPB Kommunikáció
A győztes Speedzone csapat
Fotó: Beküldött fotó / VPB Kommunikáció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában