labdarúgás

2020.06.16. 11:59

Ludasi Martin visszatért a KTE-be

Nagy rutinnal rendelkező játékossal erősített az NB III.-ban szereplő Kecskeméti TE – adta hírül kedd délelőtt a kecskemetite.hu portál. Ludasi Martin Jászberényből érkezett a hírös városi lilákhoz. A 25 éves középpályásnak nem ismeretlen a kecskeméti közeg, hiszen korábban három szezonon keresztül pallérozódott a KTE akadémiáján. 

Borbély Károly

Filus Andor technikai vezető (balra) és Ludasi Martin

Forrás: kecskemetite.hu

A jászberényi születésű Ludasi Martin a Puskás Akadémiát is megjárva, 2011 nyarán igazolt Kecskemétre, majd az utánpótlás évek után a felnőtt keretnek is tagja lett az NB I.-ben. A Ligakupában adatott meg neki a bemutatkozás a „nagyok” között, emellett az NB III.-as csapatban több alkalommal pályára lépett. 2014 nyarán egy U21-es bajnoki címmel és feljutással a háta mögött tért haza Jászberénybe, ahol rögtön alapembere lett az NB III.-as együttesnek. Ludasi összesen 153 bajnokit játszott azóta a Zagyva-parti együttes színeiben, fellépésein 29 gólt jegyzett, 2017-ben bronzérem, 2019-ben ezüstérem került a nyakába a szezon végén.

– Bár hat évig Jászberényben futballoztam, azért az érkezésemkor rögtön beugrott egy-két szép emlék. Befejezetlen ügyként is tekintek a kecskeméti korszakomra, mert szerettem volna többet játszani a centerpályán, de hála az égnek, ez most megadatik. Alig várom már a bemutatkozást! A lényeg, hogy Kecskemétet visszategyük végre minimum az NB II.-es térképre – mondta Ludasi Martin.

Filus Andor technikai vezető (balra) és Ludasi Martin
Fotó: kecskemetite.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában