asztalitenisz

2020.06.26. 20:42

A Spari a Budaörs ellen játszik vasárnap

A döntőbe jutásért küzd a Kecskeméti Spartacus női együttese a csapatbajnokság négyes döntőjében. A hírös városiak ellenfele a Budaörs lesz a vasárnapi elődöntőben.

Borbély Károly

Azért küzdött a csapat, hogy ott legyenek a négyes döntőben

Forrás: Spari

Vasárnap rendezik a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban a férfi és a női extraligás csapatok négyes döntőjét. Utóbbiak mezőnyében érdekelt a Kecskeméti Spartacus és Közösségi Tér, a hírös városi együttes 11 órától az SH-ITB Budaörs 2i SC gárdájával csap össze az elődöntőben, míg a másik ágon a Budapesti Erdért SE és a Statisztika PSC I. meccsel a fináléba kerülésért. A rájátszást zárt ajtók mögött rendezik, de az M4 Sport élőben közvetíti az egyik női és férfi elődöntőt, majd hétfőn mindkét nem döntőjét.

A kecskemétiek örülhetnek, az M4 Sportnál ugyanis úgy döntöttek, hogy vasárnap 11 órakor a Spari–Budaörs mérkőzést közvetítik. – Egész szezonban erre vártunk, azért küzdöttünk, hogy legyünk ott a legjobb négy között – mondta Ujhidy Tibor, a Spari elnöke. – A harmadik helyen jutottunk be, úgy, hogy csak a Budaörstől és az Erdérttől kaptunk ki. Külön öröm számunkra a nagy média figyelem. A közvetítés kapcsán a sorsolás nekünk kedvezett, hiszen a tavalyi bajnokkal játsszunk a döntőbe jutásért, és a két együttesben összesen három tokiói olimpiára kvalifikált asztaliteniszező szerepel. A Perger Szandra, Nagyváradi Mercédesz, Surján Szabina, Fazekas Mária, Lovas Petra alkotta Budaörssel szemben az Aleksandra Mojsilov, Drabant Anita, Füle Kata, Szvitacs Alexa, Márkus Enikő ötössel állunk asztalhoz. Azt kértem a játékosainktól, az eredménytől függetlenül úgy jöjjenek le a pályáról, hogy jól érezték magukat és mindent megtettek a győzelemért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában