Labdarúgás

2019.11.13. 10:58

Műfüves pályát adtak át Lajosmizsén

Műfüves kispályát adtak át a hétvégén Lajosmizsén, az évek óta folyamatosan szépülő és csinosodó Lázár Bence sporttelepen. Miután a lajosmizsei egyesület pályázatát a Magyar Labdarúgó-szövetség elfogadta, a taopályázathoz szükséges önrészt a lajosmizsei önkormányzat biztosította.

Vincze Miklós

Az ünnepségen a BKMLSZ-t az igazgató, Losonczy László (balról a második) képviselte

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bujdosó Gréta

Az ünnepélyes átadáson a klub képviselői, tehát Kisjuhász Sándor egyesületi elnök, Faragó Gyula szakmai igazgató és Árva Zsolt, a felnőttcsapat játékos-edzője mellett részt vett Salacz László, Lajosmizse országgyűlési képviselője, Basky András, a város polgármestere, a labdarúgó-­szövetség képviseletében pedig Losonczy László, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának az igazgatója. A rövid ünnepségen beszédet mondott Faragó Gyula, Basky András, Losonczy László és Salacz László.

Ezt követően megtörtént a hivatalos átadás, majd a gyerekek, akik rendre igen szép számban népesítik be évszaktól és szinte napszaktól függetlenül a sporttelepet, azonnal a birtokukba is vették a pályát és megkezdődött az önfeledt futballozás.

Az ünnepségen a BKMLSZ-t az igazgató, Losonczy László (balról a második) képviselte
Fotó: Bujdosó Gréta / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában