Baon podcast

2023.10.25. 06:50

Koltai-Nagy Balázs: Egyetlen dobása van az embernek – podcast

„Ezzel az egésszel én tanítani szeretnék” – Koltai-Nagy Balázzsal beszélgettünk színházról, hivatásról, de az álmok és célok is terítékre kerültek.

Orosz Fanni Flóra

Koltai-Nagy Balázs

Fotó: Orosz Fanni Flóra

Koltai-Nagy Balázsnak maga a Nemzeti Színház is szerződést kínált, ő mégis inkább a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház mellett tette le voksát. A Junior Príma díjas színész betekintést engedett a saját kulisszái mögé, és olyan dolgokról mesélt, amelyekről korábban még nem beszélt a nyilvánosság előtt. 

A beszélgetés alatt többek között azt is megkérdeztük tőle, hogy mi volt az eddigi legkedvesebb szerepe és mit érez az eddigi pályája legnagyobb sikerének. Ugyanakkor a színészkedésnek is megvan és meglehet a maga árnyoldala, nehézsége is. Balázs azt is elmesélte, hogy az életében két olyan pont volt, ahol azt érezte nincs tovább, és befejezi színészi pályafutását. Szerencsére ezek a gondolatok gyorsan elillantak, és olyan fantasztikus darabokban láthatta már a közönség, mint az Elisabeth, a Liliomfi, de nyáron az István a király című rockoperában is megcsillogtathatta tehetségét. 

Megtudhattuk mi a legvágyottabb álma, hogyan egyezteti össze a magánéletet a szakmai időbeosztással, de arra is fény derült, mit jelent számára színésznek lenni. További részleteket is elárul az alábbi felvételen:

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában