Összefoglaló

2023.03.13. 11:40

Halálos baleset és merényletkísérlet áll a legolvasottabb cikkeink élén

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 10. héten.

baon.hu

Két személyautó karambolozott az 54-es főút 18-as kilométerénél, Jakabszállásnál. A balesetben ketten életüket vesztették

Fotó: Donka Ferenc

Két személyautó karambolozott az 54-es főút 18-as kilométerénél, Jakabszállásnál március 5-én délután. A balesetben két ember elhunyt.

Hatalmas beton körgyűrűt helyeztek ismeretlenek a vasúti sínek közé március 3-án, pénteken a Mátéházapuszta és Baja állomás között. Szerencsére nem történt tragédia, a Bajára tartó személyvonatot időben megállították. 

Halálos balesetet okozott egy kecskeméti férfi, mert úgy hajtott be egy dűlőúton lévő vasúti átjáróba, hogy előtte nem győződött meg arról, hogy az átjáró felé vasúti jármű közeledik-e, emiatt az átjáróban az érkező vonattal összeütközött. 

A most épülő, Kecskeméten már stabilan álló, 500 millió forintért kínált ingatlan látványtervei lenyűgözőek. Az impozáns épület belsejében persze bármilyen stílus kialakítható, mi azonban egyelőre nem tudunk mást elképzelni, mint amit a tervezők számítógépes grafikával megálmodtak.

Kiskorú sérelmére elkövetett bűncselekmény gyanúja miatt, azonnali hatállyal felfüggesztett egy papot Bábel Balázs, a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye érseke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában