Halálos baleset

2023.03.06. 12:23

Tragédia: két ember elhunyt a jakabi frontális karambolban – galériával

Két személyautó karambolozott az 54-es főút 18-as kilométerénél, Jakabszállásnál vasárnap délután. A balesetben két ember elhunyt.

Donka Ferenc

Két ember elhunyt a frontális karambolban

Fotó: Donka Ferenc

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, vasárnap délután az 54-es számú főúton, Jakabszállás külterületén közlekedett egy 66 éves dunafalvi férfi egy Opellel. A sofőr a főút 19-es kilométerénél – jelenleg ismeretlen okból – áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy skodával. A járművek a karambol következtében megpördültek, végül az egyik az útpadkán, a másik pedig az út melletti szántóföldön állt meg – tájékoztatta szerkesztőségünket Horváth Erika, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mint elmondta, az Opel vezetője és 91 éves utasa később életüket vesztették, míg a Skodát vezető 48 éves tiszaújvárosi férfi és a mellette ülő kecskeméti lakos súlyosan sérültek. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek. Az eset körülményeit a kecskeméti közlekedésrendészeti osztály munkatársai büntetőeljárás során vizsgálják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában