A hét ingatlana

2023.03.12. 06:50

Most épülő fél milliárdos ház tervein ámulunk Kecskeméten

A most épülő, Kecskeméten már stabilan álló, 500 millió forintért kínált ingatlan látványtervei lenyűgözőek. Az impozáns épület belsejében persze bármilyen stílus kialakítható, mi azonban egyelőre nem tudunk mást elképzelni, mint amit a tervezők számítógépes grafikával megálmodtak. És ön?

Baon.hu

„ELADÓ MOST ÉPÜLŐ, 1526 négyzetméter területű lakóingatlan 5 ha területen az M5 autópálya lehajtója közelében, de csendes környezetben, aszfaltútról megközelíthető, Kecskemét belvárosától körülbelül 4 kilométerre. – Az épület alatt a fűtőszálas lejárón lehet megközelíteni. A teremgarázst ahol 8-10 autó beállására van lehetőség. Az alagsor 638 négyzetméter. – A lakószint földszinti része 586 négyzetméter alapterületű. Itt kerültek elhelyezésre a fő funkciók és az őket kiszolgáló egységek illetve egy önálló lakrész.

 
 
 

Az emeletre 2 darab íves lépcső vezet fel, három lakrész található, melyben nappali, háló és fürdő lett tervezve. Az épületet hatalmas teraszok veszik körül. A területen városi víz, villany és a gáz is megtalálható. A tervezett napkollektoros rendszer a háztól távolabb kerülne elhelyezésre. A hatalmas területen egy csodálatos park kialakítására van lehetőség. A látványtervekből is látszik hogy minden gondosan eltervezve, így a befejezésben segítségére lehet az új tulajdonosának. [...]”

 
 

További szuper otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!