kecskemét

2018.04.04. 20:57

40 diák vágott neki a 40 körös váltófutásnak

Szerda délután ragyogó napsütésben Domb-futóversenyt szervezett a Kecskeméti Táncsics Mihály Középiskolai Kollégium 40 éves évfordulója alkalmából. A jubileumi rendezvényen a kollégium diákjai és tanárai vettek részt.

Sebestyén Hajnalka

A 40 körös váltófutásra 40 diák nevezett be. Az ötlet Kónya Ákos tanár úrtól származott, Borsik Viktor tanár úr és az Arany János Tehetséggondozó Program 9/E. osztályos tanulói segítették a megvalósítást. A lelkes versenyzők 5 diákcsapattal, 1 tanári csapattal álltak rajtvonalhoz, DJ. Surján Miklós 9. évfolyamos tanuló zenei aláfestéssel pezsdítette fel a hangulatot. A sportesemény attrakciója a résztvevő diákok által megformált nagy „I” betűs alakzat, mely Digitális Témahetünk alkalmából a digitális nemzedék egészséges életmódjához akar méltán és tudatosan kapcsolódni.

A csapatok váltóbotja negyvenszer kerülte meg a dombot. Egy kör 830 méter, így az össztáv, amit egy csapatnak meg kellett tennie 33 kilométer és 200 méter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában