Baon podcast

2024.04.22. 15:17

Történelmi siker kapujában a ScoreGoal Kecskemét – podcast

Vizi Zalán a HÍR FM kecskeméti adásában a bajnoki nagydöntőbe jutásért harcoló ScoreGoal Kecskemét futsal vezetőedzőjével, csapatkapitányával és klubelnökével beszélgetett az esélyekről a ScoreGoal Kecskemét Futsal szombathelyi mérkőzése előtt.

Vincze Miklós

Bár három forduló még hátravan a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásából, a ScoreGoal Kecskemét Futsal máris saját történetének a csúcsára jutott. Három találkozóval a zárás előtt az együttesnek még esélye van bejutni a bajnoki nagydöntőbe, és ott az aranyéremért küzdeni. A harmadik helyezett Berettyóújfaluhoz képest már öt pont előnnyel rendelkezik a jelenleg a 2. helyen álló ScoreGoal Kecskemét, ezt az előnyt kellene megtartania Marko Gavrilovic csapatának ahhoz, hogy a bajnokság záró fázisában az aranyérem lehessen a cél. Koós Károly, a csapat vezetőedzője nyilatkozik az idevezető útról, a hosszú sérülésből felépült, többszörös válogatott csapatkapitány, Pál Patrik a döntőbe jutási esélyekről, Vercz Tamás pedig arról, hogy mire volt szükség ahhoz, hogy ilyen siker kapujában állhassanak a kecskeméti kék oroszlánok a hétfő esti, szombathelyi fellépés előtt.

podcast, scoregoal, futsal
Történelmi siker kapujában a ScoreGoal Kecskemét
Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában