Futsal

2024.04.10. 11:37

Újra válogatottakat adhat a ScoreGoal

A magyar férfi futsal-válogatott felkészülési tornán vesz részt Szlovákiában, egészen pontosan Pozsonyban április 9-16-ig. Az SG Kecskemét Futsal rendszeresen ad játékosokat a nemzeti csapatnak, és így lesz ez most is. Ezúttal ketten utazhatnak.

Nyitray András

A kecskeméti keretből ezúttal Fekete Márk és Kajtár Mátyás játékára számít Sergio Mullor szövetségi kapitány, aki minden alkalmat kihasznál arra, hogy a decemberben kezdődő Eb-selejtezők előtt minél többször, minél több játékost nézhessen meg összetartások során. A kapitány a torna kapcsán elmondta, örül, hogy új játékosok is bemutatkozhatnak, hiszen ez csk növeli a versenyhelyzetet, illetve a kimaradókat is nagyobb erőbedobásra ösztönzi hosszabb távon. 

Scoregoal, futsal, Kajtár Mátyás, Fekete Márk
Újra válogatottakat adhat a ScoreGoal
Fotó: shutterstock.com /illusztráció

Az első meccset április 13-án 17 órakor a házigazda szlovákok ellen, másnap 17 órakor a svédek, 16-án 14 órakor a csehek ellen vívja a válogatott. Mindhárom találkozót a határhoz közeli Somorján rendezik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában