Labdarúgás

2024.03.21. 07:00

Bravúr után létfontosságú mérkőzésre készül a „kis” KTE

A Kecskeméti TE NB III-as tartalékcsapata legutóbb nagy bravúrt elérve, 1–1-es döntetlent játszott az idény során csupán két mérkőzésen botló Békéscsaba ellen. A lila-fehérek Szegeden folytatják, ahol kötelező lenne a helyzetükben nyerni a közvetlen rivális ellen.

Nyitray András

A „kis” KTE gól nélküli első félidő után korán hátrányba került a második félidő elején az éllovassal szemben, Hulicsár pazar gólt ollózott a kapuba. 

Fontos meccs vár a kecskeméti fiatalokra
Fotó: KTE

Nem estek össze azonban a a visszajátszókkal is megerősített kecskeméti fiatalok, az 58. percben Artner kiharcolt egy büntetőt, amit aztán be is rúgott, kialakítva ezzel a végeredményt, ami a játék képe alapján teljesen igazságosnak mondható volt. 

Az Előre elleni bravúr nagy lökést kell adjon, hiszen vasárnap 11 órás kezdéssel a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. vendége lesz a „kis” KTE. Virágh Ferenc együttese továbbra is a kiesés ellen küzd, ebben közvetlen riválisa a Szeged, mely csupán egy ponttal van a kecskemétiek mögött. Egy győzelemmel belátható távolságra kerülne a már biztonságot jelentő helyektől a KTE II., ellenkező esetben viszont nagyobb bajba is kerülhet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában