Celebfigyelő

2024.04.28. 16:18

Hálás az egészségügyi dolgozóknak az influenszer

Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti kötődésű influenszer, kertészmérnök a kórházból jelentkezett.

Baon.hu

Daisy a napokban szenvedett kéztörést, melyet meg is kellett műteni. Már át is esett rajta, és megosztotta őszinte érzéseit.

– Műtét után, az altatásból felébredve. Ez a poszt most másról fog szólni mint a megszokottak, de úgy érzem, kötelességem felhívni a figyelmet az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájára! Életemben először műtöttek, szégyen, nem szégyen, rettenetesen féltem. Mikor megtudtam, hogy kés alá kell feküdnöm, könnyes szemmel fogadtam a hírt az orvostól. Biztos vagyok benne, hogy nap mint nap sokkal szörnyűbb esetekkel, tragédiákkal találkozik, amikhez képest az én problémám eltörpül, mégis empatikus és megértő volt, akárcsak a többi doktor, ápoló. Mindenki figyelmes, kedves volt velem ebben a néhány napban, bátorítottak, segítettek, ahol csak tudtak. Hálásan köszönöm az áldozatos munkájukat, amit értünk tesznek – írja Instagram-oldalán.

Mi együttérzünk vele és jobbulást kívánunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!