Labdarúgás

2024.01.07. 11:02

Vérbeli kupacsatában jutott az elődöntőbe Bács-Kiskun

Vasárnap már a helyosztókat vívják a XVII. Sípmester Fesztiválon, Veszprémben. A Bács-Kiskun vármegyei sípmesterek csapata mindjárt reggel az első nyolcaddöntőt vívta meg Fejér megye ellen, sikerrel, és így készülhet az elődöntőre.

Vincze Miklós

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Korán kezdett a Bács-Kiskun vármegyei játékvezetői kar csapata vasárnap, hiszen az első elődöntőben voltak érdekeltek a szombati csoportmérkőzések, és a kellemes, hangulatos szombat esti gála után, amelyen barátok, alkalmi ellenfelek vacsorázhattak majd koccinthattak egymással. Az ellenfél Fejér megye csapata volt, amely – három győzelemmel és egy döntetlennel – csoportelsőként jutott tovább az A csoportól. Vérbeli kupacsatát hozott a negyeddöntő, a rendes játékidőben ugyanis nem született gól. Következhettek tehát a büntetőrúgások, fejenként három-három. Bács-Kiskun vármegye csapata kettőt értékesített, Fehér megye viszont csak egyet, így Bács-Kiskun vármegye csapata jutott tovább az elődöntőbe. Oroszlánrésze volt a sikerben Bács-Kiskun vármegyei részről a kapus Tóth Dánielnek, aki két büntetőt is nagy bravúrral hárított.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában